Niestety nie miałam robionej bety. Wiem że teraz mam 20 choć od 4 tyg nie jestem w ciąży. No stress chciałam tylko znaleźć jakąś przyczynę Twojego przyrostu bety i niepowodzeń.Przy zasniadzie to beta przyrasta bardzo duzo. Mi przyrastala 300% potem spowolnila to 150% co 2 dni. Lekarz podejrzewal blizniaki, ale na usg bylo widac tylko 1 serduszko. No w sumie to byl dopiero 6 tydzienci pare dni.
Bea nawet mnie nie strasz tym zasniadem, ja jestem bardzo slaba psychicznie i bym sobie chyba w leb strzelila!!! Bea a Tobie jak rosla beta?
reklama
To jest świetnie ,superaśniePrzepraszam wieczorem was doczytam przyszlam napisac tylko ze w czwartek o 19 beta miala 22,88 a dzis o 13:30 wynosi 98,3 to jest bardzo dobrze prawda?
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
My z M kariotypy robiliśmy mimo ze mamy już zdrową córe.
Z dotychczasowych badań wyszło niewiele lub wiele...
Ureaplasma u mnie ale już oboje jesteśmy przeleczeni.
Na prolaktyne biore Bromergon.
Insulina po obciążeniu winduje się niekoniecznie dobrze- biore Siofor
Mutacja C667T- suplementuje się.
W KIRach u mnie niby dobrze. Wg tłumaczenia dzisiejszego immunologa jest jedno małe odchylenie które nie ma większego znaczenia, ale moge przed transferem wziąć Intralipid (tak zaleca też mój gin prowadzący).
Mamy jednak wykonać jeszcze ALLO MLR i wg Immunologa zdecydować się na szczepienia jeśli wyjdzie nie tak lub słabo.
Póki co rażącej i ewidentnej przyczyny braku ciązy i 2 biochemicznych ciąż brak.
Z dotychczasowych badań wyszło niewiele lub wiele...
Ureaplasma u mnie ale już oboje jesteśmy przeleczeni.
Na prolaktyne biore Bromergon.
Insulina po obciążeniu winduje się niekoniecznie dobrze- biore Siofor
Mutacja C667T- suplementuje się.
W KIRach u mnie niby dobrze. Wg tłumaczenia dzisiejszego immunologa jest jedno małe odchylenie które nie ma większego znaczenia, ale moge przed transferem wziąć Intralipid (tak zaleca też mój gin prowadzący).
Mamy jednak wykonać jeszcze ALLO MLR i wg Immunologa zdecydować się na szczepienia jeśli wyjdzie nie tak lub słabo.
Póki co rażącej i ewidentnej przyczyny braku ciązy i 2 biochemicznych ciąż brak.
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Tola bylas u dr Sacha?
O właśnie Tola to może powiedz jakie wrażenia? Ja właśnie byłam u Syndora, ale myślęczy nie iść do Sachy. Co ci Syndor proponuje - tzn czy mówił coś o szczepieniach , wlewach? Jakie badania Ci zlecił?
Nafoczka
Jejku, jak to już wszystko pięknie widać Gratuluje z całego serducha Niech Synuś dalej rośnie jak na drożdzach &&&&&&&&&&&
Doris
Cieszę się, sie że się zrelaksowałaś
Fondi
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nafoczka
Jejku, jak to już wszystko pięknie widać Gratuluje z całego serducha Niech Synuś dalej rośnie jak na drożdzach &&&&&&&&&&&
Doris
Cieszę się, sie że się zrelaksowałaś
Fondi
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Syd. zleca podobne badania do Sa..y.Zlecania róznią się kilkoma pozycjami. Co do szczepień Syd. w razie W proponuje Łódź. Mówił o kosztach rzędu do 1800zł.
U nas wlewów nie zleca, mówi że wg tych badań co mam nie ma zaleceń.
Mój gin polecał bardziej Syd. choć wie że umówiona byłam do obu.
Jeśli chodzi o nasz przypadek to mówi, że możemy spróbować z intralipidem tak jak proponuje mój gin lub ewentulanie rozważyć szczepienia jak wujdzie złe MLR. Wg niego jesteśmy w dobrej pozycji bo mamy w wywiadzie Córe i jakby nie było te biochemiczne to też dobry znak. Tylko ja juz w cuda nie wierze. Ostatnie moje podejście ivf i chce zrobić wszystko co możliwe. Także z tymi wyniakami mamy się znów pokazać w lutym. Mój gin sceptyczny nieco co do szczepień. Sama nie wiem co robić... Najpierw pobierzemy a pożniej się zastanowimy jak wynik przyjdzie
U Sa...y wiecej nie byłam i chyba się nie wybiorę choć mam wizyte za pare dni...
U nas wlewów nie zleca, mówi że wg tych badań co mam nie ma zaleceń.
Mój gin polecał bardziej Syd. choć wie że umówiona byłam do obu.
Jeśli chodzi o nasz przypadek to mówi, że możemy spróbować z intralipidem tak jak proponuje mój gin lub ewentulanie rozważyć szczepienia jak wujdzie złe MLR. Wg niego jesteśmy w dobrej pozycji bo mamy w wywiadzie Córe i jakby nie było te biochemiczne to też dobry znak. Tylko ja juz w cuda nie wierze. Ostatnie moje podejście ivf i chce zrobić wszystko co możliwe. Także z tymi wyniakami mamy się znów pokazać w lutym. Mój gin sceptyczny nieco co do szczepień. Sama nie wiem co robić... Najpierw pobierzemy a pożniej się zastanowimy jak wynik przyjdzie
U Sa...y wiecej nie byłam i chyba się nie wybiorę choć mam wizyte za pare dni...
Ostatnia edycja:
grtauluje synkajestem... pisze dalej...
Synek czyli "właściciel kutaska" ma sie dobrze, kość nosowa, oczka,nózki, rączki serduszko budowa prawidlowa. Bardzo duży chłopak i wogóle ok. Jednak zebym nie spała tak do końca spokojnie to ma szmery w serduszku przez niedomykanie się zastawki. Jak przyjdzie biochemia to bedziemy wiedzieć co dalej, czy to genetyczne czy po prostu się zmeczył pływaniem. Przewalam net ale nie za wiele moge wynaleźć, więc pytanie do brzuchatek i mamusiek czy którejś wyszło coś podobnego???
Fondie, tak ja biore a raczej kończe brac prolutex a leki na endo dostawałam już po owulacji
ile dni do testowania?Ja się pisze na ochotnika Ale rozsądek podpowiada, zeby się nie napalać.
a do jakiego chodzisz ginekologa?Byłam kiedyś u Sa..y tym razem u Syd. Syd. polecał mój gin prowadzący.
gdzie susana?
jakos niejestem przekonana do tego estrofenu jakos sie go boje dzis go wlaczylam ale nawet nie wiem czy jeszcze wezme aha ktory mam tydzien ciazy skoro mialam miesiaczke 14nastego grudnia a owul 28 albo 29 grudnia jak to sie liczy? musze sprawdzic w tych rubrykach
reklama
Podziel się: