reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

W ciązy z córa- cykl stymulowany z CLO, Bromkiem, Lutka brałam właśnie estrofem aby endometrium ładnie przyrastało i ciąża dobrze się rozwijała. Niestety nie pamietam kiedy skończyłam brać estrofem w ciąży.
Do transferów przy ivf jest estrofem przepisywany nawet 3 tabsy dziennie i wciązy do któregoś tygodnia.

Fakt ciężka sprawa co począć. To nasze ostatnie podejście. Bo na ivf komercyjnie najzwyczajniej w świecie nas stać nie będzie. Tonący brzytwy się chwyta...

reklama
Tola tez jestem na bromergonie:)

teraz czytam patrze i wychodzi ze za duzy przyrost jest:( ja juz nie wiem sama co myslec w normach jestem w polowie wiec zle chyba byc nie moze?czy ja za duzo mysle? susana te zmiala dosc duzy przyrost prawda?

Nafoczka! To super! To na usg połówkowe umów sie koniecznie wczesniej- 18-19 tydzien wtedy najlepiej widać serduszko. Na pewno wszystko jest ok,na niektóre typy tak maja ( jak moj z podwyższona przeciętnością). A na polowkowym juz było ok:)
Cudowne wiesci! Buziaki

Tola tez jestem na bromergonie:)

teraz czytam patrze i wychodzi ze za duzy przyrost jest:( ja juz nie wiem sama co myslec w normach jestem w polowie wiec zle chyba byc nie moze?czy ja za duzo mysle? susana te zmiala dosc duzy przyrost prawda?

Fondi, jest dobrze. Normalnie zaraz ci musze jakiego opamiętacza sprzedać:p
Betka na samym początku rośnie jak szalona:) Bardzo dobry przyrost. Nie przejmuj się tylko ciesz,że wszystko pięknie idzie do przodu:)
Kobieto myśl pozytywnie bo to połowa sukcesu:)!!!!!

Nafoczka gratuluję synka a serduszko pewnie sie samo unormuje
Agnieszka 1 wynik 33,1 drugi 23,3 dzwoniłam do dubra i powiedział że wyniki nieprawdopodobne i nie można ich uznać za wiarygodne. Czekam więc do testu ,bety i mam znowu dzwonić.
Ja nie czuję się ciążowo więc na nic nue liczę. ..

reklama
Cześć kochane .
Jeszcze nic was dzisiaj nie czytałam .
Aż mi jakś tak dziwnie bez was było .Tęskno.

W pracy się narobiłam .Studniówki się zaczęły więc pracy u mnie dużo .Przyszłam dzi$ o 17 do domu i na 18 pojechaliśmy do męża siostrzenicy na 18- naste urodziny .Jestem już w domu zaraz się wykąpię , położę do łóżeczka i poczytam bo widzę że wyjątkowo miałyście dyskusyjny dzień i dużo czytania będzie .

Do góry