reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ale masz zdjęcie? Pochwal się tutaj nam? Znasz wszystkie parametry? CRL, wielkość pęcherzyka? tętno?
Mówił coś, że jest nie tak z pęcherzykiem? Kazał brać wiecej leków? Co dalej?

reklama
Jestem po wizycie.
Powiedziałam co i jak. Zrobił badanie na fotelu, a później usg. Jak tylko zobaczył to od razu powiedział, że on by nie odstawiał...
Uważa,że powinnam dać szanse, i ze w stylu angielskim coś jest i tak do tego by podzedł. W angli do 12 tyg własnie stawiają na "naturalną selekcję", a wiadomo, że mam pewne schorzenia, przy których brak leków może być powodem samych niepowodzeń, więc jeśli jest taka możliwość i wiemy że leki moga tylko pomoc to powinno się je brać.
Madry lekarz!!! Lumia jestesmy z Toba!!! Musi byc dobrze do tyle nas tu Wam kibicuje!!!

Arda
Jedyna nieprawidłowość to,że jest "lekka dysproporcja" - ale nic więcej . Nic nie mówił, że coś, gdzieś źle przylega....czy inne takie. Powiedział, że kobieta to nie matematyka i skoro od 3 tygodni pomimo słabego przyrostu bety dzieciątko rośnie to by nie odstawiał. I,że na szczęęście mieszkamy w PL i lekarze mogą mieć różne opinie, a i tak ostateczna decyzja należy do pacjenta:)

Lumia no stress i leż . Bierz co masz zadane i za tydzień idź znowu. Cieszę się ,że Was nie skreślił tylko daje szanse a my wierzymy ,że szanse są i tak niech zostanie :D

Witam .
Ja polepszyłam sobie dziś humor po ciężkiej pracy restauracją,zjadając całą tacę sushi + zupa tajska z krewetkami. mniam.Teraz mogę z głodnym pogadać...

Lumia super że wszystkdo na dobrej drodze..Dobrze ci gin .powiedział że kobieta nie matematyka.

reklama
Arda nie wiem czy testuje, mialam w piatek testowac, ale kto wie co mi jutro odbije. Chociaz ja juz czuje taki brzuch jak na miesiaczke.

Do góry