reklama
dominiacela
Aktywna w BB
Witaj
W którym genie masz mutacje ? Ja mam a1280c jak dobrze pamiętam i to ta lagodniejsza nie jest to tak groźne jak sie wydaje wystarczy acard zastrzyki przeciwzakrzpowe i bedzie ok.
Mam napisane tak: detekcja mutacji w genie MTHFR/c.665C>T (C677T) C/T i c.1286A>C (A1298C) A/C
G
Gość
Gość
Ja bym mogla rzygac (przepraszam za wyrazenie) jak pijany kot przez 9 miesiecy byleby tylko byc w ciazy.
susana
Fanka BB :)
Arda w poniedz.11 dpo .Może pójdę jeszcze w sobotę na bete.Napewno jeszcze będzie w organiżmie po pregnylu.Zobaczę poziom a jak powtórzę w poniedz.to zobaczę czy rośnie czy spada.Wczoraj wieczorem z ciekawości zrobiłam test fac.z ros.i słaba 2 kreska jest.Jeśli poziom bety się jeszcze utrzymuje to chyba najlepiej zrobić sob .i poniedz.( 9 dpo i 11 dpo) albo pon.wt.11 i 12 dpo.
Susana, proszę zapytaj ( w moim lab. norma do 663). Nic nie brałam, a rośnie.
A ile dni jesteś po pregnylu, mi kiedyś tak z 5 dni po test już nic nie wykazał (ale nie ten z rossmana). A Ty ok. tygodnia? Na Twoim miejscu już bym się nakręcała, ale lepiej o tym nie myśl, aż nie zrobisz bety. Trzymam kciuki.
A ile dni jesteś po pregnylu, mi kiedyś tak z 5 dni po test już nic nie wykazał (ale nie ten z rossmana). A Ty ok. tygodnia? Na Twoim miejscu już bym się nakręcała, ale lepiej o tym nie myśl, aż nie zrobisz bety. Trzymam kciuki.
G
Gość
Gość
Zgadzam sie, tez pamietam swoje 2 krechy, oczy mialam wielkie jak nie wiem co, bo nie moglam uwierzyc, bezcenne. A teraz wpatruje sie w test jak chora psychicznie i chce tam na sile kreche druga zobaczycA tak na marginesie widok 2 kreski na teście NIEZASTĄPIONY( szkoda że sztuczny)
reklama
G
Gość
Gość
My wszystkie chyba szajbniete jestesmy hehBajda zapytam napewno.
Test wczoraj wieczorem a jestem 7 dni po zastrzyku .Wczoraj jak robiłam test było 6 dni po zastrzyku .Chyba jutro kupię. z 5 testów i będę codziennie robić Matko ale jestem szajbnięta .
Podziel się: