reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Lekarz mowil zeby po nowym roku przyjechac i jeszcze raz nasienie zbadac. Dla mnie to bez sensu bo ja tylko sie badam. Maz rok temu robil badanie nasienia, jak sie pogorszylo to i tak nie bedzie lepiej, musialby prace zmienic.

Strawbelka ciekawa jestem czy wytrzymasz jak masz dwa zakupione to pewnie rano znowu zrobisz heh znam to z autopsji. Ja zazwyczaj czekałam do 13-14 dnia po owu. Bądź cierpliwa :)

Lumia ja tak samo jak Agnieszka P zawsze!! miałam nadzieję i opinią jednego "mądrego" się nie przejmowałam i kiedy mówili mi że nic z Tego nie będzie to i tak jeszcze poszłam do 2 innych na konsultację a jak kazali zgłosić się na zabieg to czekałam jeszce tydzień bo może jednak..w szpitalu jeszcze prosiłam o zrobienie USG. Lumia kochana nie pozwól odebrać sobie nadziei i szukaj jakiejś szansy dla dzidzi bo wiesz jak jest różnie z lekarzami. Życzę powodzenia i myślami jestem z Tobą

Mojej siostrze lekarka na poczatku ciazy kazala usunac bo mowi ze z tej ciazy nic nie bedzie bo cos tam z cialkiem zoltym czy zarodkiem nie tak. Poszla do innego i tamten mowi ze wszystko pieknie. Dzis dziewczynka ma 12 lat jest madra i slilczna!

Migaal szkoda że się nie udało :( Ja też mam teraz taką nadzieję że jak zajdę i dostanę wsparcie leków to będzie wszystko dobrze.Teraz myślę że nie mogę tak tego się trzymać bo jak się nie uda to się załamię i będę pod ścianą

Strawbelka a robiliście sobie z mężem urlop?? Ostatnio moja znajoma ,która 9 lat czekała na dzidzię zaadoptowała psa i jak go wzięli mieli razem urlop tak się psem zajęli że zapomnieli o staraniach w następnym miesiącu była już w ciąży nie mogła uwierzyć że tylko raz przy bzykaniu nie myśleli o zaskoczeniu i zaskoczyli :D

Chcielismy kota brytyjczyka kupic, bo ja na niego od kilku lat choruje, ale boje sie ze toksoplazmoze zlapie jak zaciaze, bo ten kot taki slodki ze ja bym chyba nawet z nim spala.

Strawbelka ja mialam toksoplazmoze i jesli dobrze pamietam to bezposrednio od kota nie mozna sie zarazic,ale przez jego odchody i kuwete juz tak.
Moze lepiej nie ryzykowac,kotka mozna zakupic zawsze ;-)

reklama
dziewczyny co do kresek to mi bledziutka facelle wyszła już w 9dpo z betą w tym samym dniu 7, zatem myśle że nie ma reguły- jak ma wyjść to wyjdzie ;) trzymam za wszystkie kciuki!!!

Arda a czemu robisz drugi raz histero?

Do góry