reklama
Iris34
Fanka BB :)
W 40 dniu cyklu. Ale na to nie warto patrzec, bo to było bezpośrednio po poronieniu. Po owu okolo 12-14 dni.w ktorym dniu zrobilas test?
G
Gość
Gość
Dziewczyny u mnie test z rosmana jedna krecha, ech...moze za wczesnie bo 11 dzien po owu sie zaczal. Jednak wydaje mi sie ze dupa z ciazy w tym miesiacu. Cholera juz nie wiem co jest nie tak, zawsze szybko sie udawalo.
Lumia ja zawsze do końca miałam nadzieję, mimo, że u mnie ostatnio serduszko nie biło, a u Ciebie bije! Miałam krwotok, że prawie zeszłam a na zabieg się nie zgodziłam i uszanowali to ale zostalam w szpitalu. Póki bije serce zawsze jest nadzieja!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Strawbelka, mi najwcześniej kreska się pojawiała w 12 dpo, w jedenastym nigdy nic nie było. A Ty nie miałaś zrobić jutro?
G
Gość
Gość
Dziewczyny tez sadze ze za wczesnie, ale mnie juz skrecalo z tej ciekawosci. Drugi zrobie w piatek
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Wtedy juz powinna się pojawić kreska choć u niektórych Dziewczyn wychodzi dopiero po terminie @
reklama
G
Gość
Gość
Dziewczyny ja mam przeczucia ze u mnie teraz ciazy nie bedzie. Nie zalamuje sie bo w poniedzialek jade do swojego lekarza i chce inseminacji sprobowac. Kurcze musze cos zrobic, bo jak bede sie tak starac i marzyc ze zajde to zleci mi do wakacji i ciazy nie bedzie ech...moze mojemu mezowi sie nasienie pogorszylo, albo mialam farta ze wtedy tak szybko sie udalo, sama juz nie wiem, ale musze tej inseminacji sprobowac, musze cos zrobic.
Podziel się: