reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Lekarz mowil zeby po nowym roku przyjechac i jeszcze raz nasienie zbadac. Dla mnie to bez sensu bo ja tylko sie badam. Maz rok temu robil badanie nasienia, jak sie pogorszylo to i tak nie bedzie lepiej, musialby prace zmienic.

Strawbelka ciekawa jestem czy wytrzymasz jak masz dwa zakupione to pewnie rano znowu zrobisz heh znam to z autopsji. Ja zazwyczaj czekałam do 13-14 dnia po owu. Bądź cierpliwa :)

Lumia ja tak samo jak Agnieszka P zawsze!! miałam nadzieję i opinią jednego "mądrego" się nie przejmowałam i kiedy mówili mi że nic z Tego nie będzie to i tak jeszcze poszłam do 2 innych na konsultację a jak kazali zgłosić się na zabieg to czekałam jeszce tydzień bo może jednak..w szpitalu jeszcze prosiłam o zrobienie USG. Lumia kochana nie pozwól odebrać sobie nadziei i szukaj jakiejś szansy dla dzidzi bo wiesz jak jest różnie z lekarzami. Życzę powodzenia i myślami jestem z Tobą

Mojej siostrze lekarka na poczatku ciazy kazala usunac bo mowi ze z tej ciazy nic nie bedzie bo cos tam z cialkiem zoltym czy zarodkiem nie tak. Poszla do innego i tamten mowi ze wszystko pieknie. Dzis dziewczynka ma 12 lat jest madra i slilczna!

Migaal szkoda że się nie udało :( Ja też mam teraz taką nadzieję że jak zajdę i dostanę wsparcie leków to będzie wszystko dobrze.Teraz myślę że nie mogę tak tego się trzymać bo jak się nie uda to się załamię i będę pod ścianą

Strawbelka a robiliście sobie z mężem urlop?? Ostatnio moja znajoma ,która 9 lat czekała na dzidzię zaadoptowała psa i jak go wzięli mieli razem urlop tak się psem zajęli że zapomnieli o staraniach w następnym miesiącu była już w ciąży nie mogła uwierzyć że tylko raz przy bzykaniu nie myśleli o zaskoczeniu i zaskoczyli :D

Chcielismy kota brytyjczyka kupic, bo ja na niego od kilku lat choruje, ale boje sie ze toksoplazmoze zlapie jak zaciaze, bo ten kot taki slodki ze ja bym chyba nawet z nim spala.

Strawbelka ja mialam toksoplazmoze i jesli dobrze pamietam to bezposrednio od kota nie mozna sie zarazic,ale przez jego odchody i kuwete juz tak.
Moze lepiej nie ryzykowac,kotka mozna zakupic zawsze ;-)

reklama
dziewczyny co do kresek to mi bledziutka facelle wyszła już w 9dpo z betą w tym samym dniu 7, zatem myśle że nie ma reguły- jak ma wyjść to wyjdzie ;) trzymam za wszystkie kciuki!!!

Arda a czemu robisz drugi raz histero?

Do góry