reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam Was dopiero przyszłam z pracy Przedsylwestrowy szał sięzaczął i jestem urobiona .Czytam wszystko między pacjentkami.

Lumia Kochana nie rób żadnej bety więcej .Kiedyś się wcale nie robiło tylko petrzyło na zarodek .
A ten lekarz co kazał być ci w czwartek naczczo to jakiś debil jest .Niech sobie lepiej mózg wyskrobie .Dziecko żyje i to jest najważniejsze.Trzeba czekać iś do innego gina tak jak dziewczyny radzą.To berdzo wczesna ciąża i różne odskoki od normy się zdarzają.U mnie w pierwszej donoszonej ciąży w 9 tygodniu.byłam już szykowana do zabiegu a tu robią usg i jest zarodek którego .wczoraj nie było i to z serduszkiem .Palant lekarz dzień wcześniej go nie widział na kiepskim usg albo sam był kiepski.
Nie daj się , myśl pozytywnie.Trzymam kciuki za Was.

reklama
Doris jak dziś samopoczucie?

Arda to super że jest pęcherzyk.Cieszę się bardzo.Boże żebyś w tym miesiącu wreszcie zaciążyła !!!!!!
Kiedy tetaz wizyta?

Witam Was dopiero przyszłam z pracy Przedsylwestrowy szał sięzaczął i jestem urobiona .Czytam wszystko między pacjentkami.

Lumia Kochana nie rób żadnej bety więcej .Kiedyś się wcale nie robiło tylko petrzyło na zarodek .
A ten lekarz co kazał być ci w czwartek naczczo to jakiś debil jest .Niech sobie lepiej mózg wyskrobie .Dziecko żyje i to jest najważniejsze.Trzeba czekać iś do innego gina tak jak dziewczyny radzą.To berdzo wczesna ciąża i różne odskoki od normy się zdarzają.U mnie w pierwszej donoszonej ciąży w 9 tygodniu.byłam już szykowana do zabiegu a tu robią usg i jest zarodek którego .wczoraj nie było i to z serduszkiem .Palant lekarz dzień wcześniej go nie widział na kiepskim usg albo sam był kiepski.
Nie daj się , myśl pozytywnie.Trzymam kciuki za Was.

Dziekuje Susana. Jutro obowiązkowo ide do innego gin:*

Susana, dobrze mowisz. Nie warto wierzyc jednemu lekarzowi.

Migaal, witam sie i wspolczuje nieudanego ivf. Zbieraj sily do dalszej walki! A my potrzymamy kciuki!
Migaall a u ciebie beta stanęła czy wogóle wynik negatywny?

Niestety wcale nie było implantacji :(

podłamało mnie to
wcześniej to przynajmniej bety rosły, ale to było przy ciążach naturalnych

sama już nie mam pomysłu co dalej....jakie leki i jakie działania podjąć

tego nie da się zrozumieć :(

Strawbelka czekam na 2 krechy Twoje.!!!

Ja podobnie jak Strawbelka mam już ciążę urojoną.Cyce jak donice Sutki mnie jakoś bolą .No i taki metaliczny posmak w ustach jakbym żelazo lizała.To 5 dni po owu dopiero więc niemożliwe że już ciąża .Pewnie jeszcze działanie pregnylu .No ale urojenie mam .

reklama
Do góry