reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beata pewnie bedziemy sie starac w tym samym czasie mniej wiecej :) o w lutym jade na kariotyp.

Przez te swieta to mnie tylko jakis dół dopadł bo gdzie sie nie ruszyłam do rodzinki to wszedzie same ciąże i tak mni to dobiło..ale w koncu i u Nas wszystkich bedzie dobrze.

Doris gratuluje Dziewczynki:)

Lumia trzymam kciuki i wierze,że bedzie wszystko dobrze.

reklama
Lumia, nie katuj się, sprawdź ta betę, bo i tak to nic nie zmieni. Przyrastała mało, a dzidzia się rozwija, więc czy teraz też mało przyrosła to nie ma znaczenia. A może przerosła więcej po tabletkach. Kiedy ostatnio badalas betę?

Ostatnia edycja:
Doris- super :) mi po cichu też wróżą córcię a ja.. myśle byle na prenatalnych było wszystko ok ;)

Strawbelka ja też nie miałam plamienia natomiast miałam dużo więcej białej wydzieliny

Lumia kciuki &&& choć nie wiem czy bym sprawdzała bete, wolałabym chodzić na badania, ja po stwierdzeniu zarodka (bez serduszka jeszcze) przestałam robić więc sama nie wiem jaki był przyrost

Trzymam kciukasy za kreski- nową fale czas zacząć a tu zawsze idzie conajmniej parami :))

Lumia .Nie rób już tej bety..Tylko się niepotrzebnie stresujesz.Może jesteś takim przypadkiem w którym akurat tak słabo przyrasta.Najważniejsze że serduszko dzidzi bije i tego się trzeba trzymać.

Hej dziewczyny jestem tu nowa czytam wasze wypowiedzi i pytam... Za niedługi czas mam mieć szczepienia limfocytami męża... I tutaj pytanie czy gdybym po pierwszym szczepieniu zaszła w ciążę co wtedy? Nie mówię tutaj o staraniach ale o przypadku... I jak wogole zapatrujecie się na te szczepienia?strasznie się boję

reklama
Do góry