reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny a Wy mialyscie jakies plamienia czy brudzenia implantacyjne, czy bylo czysto? Bo ja 2 razy mialam i nie wiem czy jak teraz mam czysto to juz znak ze ciazy nie bedzie, dzis 9 dzien po owu, plamienia zawsze byly 10 dni po owu.

reklama
Fondie,Doris
Jestem:)
Wizyta jutro o 18.
Ale ja nie wytrzymam na wolnym. Chodzę jak struta - nie wiem czy to nie gorsze niż praca, w której nie myślę i analizuję tak wszystkiego... Strasznie się męczę w domu....

Fondie
Co do pęcherza uważam ,że super. Ja teraz dostałam zastrzyk jak miał 26 mm i dwie krechy są. U mnie w ogóle pęcherze pę\kają dopiero gdzieś przy tej wielkości- czasami do 28 mm nawet były. Torbiel nigdy mi sie niie zrobiła.

Doris
No to gratki wielkie:) Super. Kawał babki się szykuje;)

Strawbelko
Niestety nie pomogę bo nigdy nie miałam plamień implantacyjnych.

A ja zrobiłam dziś bete, ale chyba nie odważę się zobaczyć wyników- zrobie to pewnie chwilę przed wizytą - tak strasznie się boje...

Pozdrawiam serdecznie Całą Resztę:*

Doris i jej już nie fasolcia tylko córcia no suuuper. Gratuluję.

Lumia nadal trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze.

Jeju zanim ja cokolwiek zacznę działać to tutaj będą same brzuchatki i brak staraczków i kto mi wtedy pomoże w rozwikłaniu moich niewiadomych??:rolleyes:
Ale i tak za wszystkie trzymam kciuki i wierzę że jak coś to pomożecie ;)

Doris gratulacje:) Coś ostatnio na forum znaczna przewaga dziewczynek:)

Eperanza- a na kiedy dokładnie masz termin? Mi cukrzyca nie wyszła co za tym idzie cały czas słodycze bym mogła jeść, Ty pewno mało do zrzucenia będziesz miała po ciąży. A jak dieta? Udało Ci się juz jakos opanować?

Lumia trzymam kciuki za ładną betę i udaną wizytę, to czekanie jest okropne:/

reklama
Do góry