reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny a Wy mialyscie jakies plamienia czy brudzenia implantacyjne, czy bylo czysto? Bo ja 2 razy mialam i nie wiem czy jak teraz mam czysto to juz znak ze ciazy nie bedzie, dzis 9 dzien po owu, plamienia zawsze byly 10 dni po owu.

reklama
Fondie,Doris
Jestem:)
Wizyta jutro o 18.
Ale ja nie wytrzymam na wolnym. Chodzę jak struta - nie wiem czy to nie gorsze niż praca, w której nie myślę i analizuję tak wszystkiego... Strasznie się męczę w domu....

Fondie
Co do pęcherza uważam ,że super. Ja teraz dostałam zastrzyk jak miał 26 mm i dwie krechy są. U mnie w ogóle pęcherze pę\kają dopiero gdzieś przy tej wielkości- czasami do 28 mm nawet były. Torbiel nigdy mi sie niie zrobiła.

Doris
No to gratki wielkie:) Super. Kawał babki się szykuje;)

Strawbelko
Niestety nie pomogę bo nigdy nie miałam plamień implantacyjnych.

A ja zrobiłam dziś bete, ale chyba nie odważę się zobaczyć wyników- zrobie to pewnie chwilę przed wizytą - tak strasznie się boje...

Pozdrawiam serdecznie Całą Resztę:*

Doris i jej już nie fasolcia tylko córcia no suuuper. Gratuluję.

Lumia nadal trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze.

Jeju zanim ja cokolwiek zacznę działać to tutaj będą same brzuchatki i brak staraczków i kto mi wtedy pomoże w rozwikłaniu moich niewiadomych??:rolleyes:
Ale i tak za wszystkie trzymam kciuki i wierzę że jak coś to pomożecie ;)

Doris gratulacje:) Coś ostatnio na forum znaczna przewaga dziewczynek:)

Eperanza- a na kiedy dokładnie masz termin? Mi cukrzyca nie wyszła co za tym idzie cały czas słodycze bym mogła jeść, Ty pewno mało do zrzucenia będziesz miała po ciąży. A jak dieta? Udało Ci się juz jakos opanować?

Lumia trzymam kciuki za ładną betę i udaną wizytę, to czekanie jest okropne:/

reklama
Do góry