reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka, do czwartku jeszcze chwila - dasz rade. I nie skreslaj swoich szans. Mnie tez co ciaza to gorzej idzie, czasmi juz trace nadzieje, ale nie mozna sie poddac :)

Susana, spiochu, umawiaj sie na nastepny termin.

reklama
Strawbelka trzymam kciuki :) Susana też :) reszcie dziewczyn także kibicuje. Czytam was codziennie ale jakoś nie piszę .Może mi podpowiecie co robić? Mam ana 1 i 2 dodatnie reumatolog nie chce mi przepisać sterydu ! powiedziała że jak ana 3 będzie dod. to wtedy da recepte! Czekam na wynik.Boje się że wyjdzie uj. i bez sterydu znowu poronie :( Od gina dostałam zielone światło .Tsh ładnie spada,nastepna ciaża na acardzie i clexan. Moze poszukać innego reumatologa? Nie chcę znowu poronić!

Lamia, mnie niejeden lekarz powiedzial, ze przy dodatnim ana steryd konieczny. Ja nie mam, ale z uwagi na dodatni antykoagulant tocznia biore encorton 10.

Doris! Jestesmy! Jestesmy :)

Ja za 45min wychodze, a taaaaak mi sie nie chce, ze az strach :p

Widzę, że Arda i Strawbelka, Susana i Lamia są, chyba za długo wysyłałam posta :-) albo coś mi się zawiesiło forum
LUMIA... Jak tam? odczytałas wyniki bety?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz po wizycie. Jajeczko jest dominujace na prawym jajniku, endo w normie (porownywala z danymi sprzed hiateroskopii). Nie podawala dokladnie, bo mam jeszcze kawal czasu do owu wiec nie ma sensu. Przyznalam sie, ze pije to winko, powiedziala, ze jak najbardziej moge, podobno sa nawet jakies badania naukowe na ten temat. Mozna te brac wyciag z wina w tabletkach. Dostalam bez problemu recepty, ale tez skierowanie na histeroskopie z czego jestem bardzo zadowolona :) musze tylko zapytac pan w rejestracji czy moge to miec wczesniej niz po roku (mialam 27 marca). Jak przysluguje mi refundacja to zrobimy jak najwczesniej, jesli nie to wstrzymamy sie do kwietnia :) jest dobrze :)

Do góry