reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wróciłam z monitoringu.Ginka mówi że pęchol pękł.Ślad płynu jest w zatoce, w jajniku dziura po pęcherzyku..Owulka się odbyła .Mam jutro rano jechać do niej na badanie ze śliny .Pobiera wymaz i wysyła gdzieś.Badanie w kierunku trombofilii, czynnika v leiden i mthfr.Wszystkie trzy z jednego pobrania.Powiedziała że jeżeli mi coś wyjdzie będzie pisać clexan ze zniżką .Teraz jest promo do końca grudnia kosztuje to 200 zł.

reklama
Wróciłam z monitoringu.Ginka mówi że pęchol pękł.Ślad płynu jest w zatoce, w jajniku dziura po pęcherzyku..Owulka się odbyła .Mam jutro rano jechać do niej na badanie ze śliny .Pobiera wymaz i wysyła gdzieś.Badanie w kierunku trombofilii, czynnika v leiden i mthfr.Wszystkie trzy z jednego pobrania.Powiedziała że jeżeli mi coś wyjdzie będzie pisać clexan ze zniżką .Teraz jest promo do końca grudnia kosztuje to 200 zł.
Susana no to teraz jeszcze wieksze kciukasy trzymamy!

Lumia, czekamy na wiesci z wizyty :)

Susana, nie bylo innej opcji, pecherzyk musial peknac. O wymazie na te choroby jeszcze nie slyszalam. Ja robilam z krwi.

Strawbelka, sprezysz sie to zdazysz! Ale powirem Ci, ze ja ma;m 27 lat i na ten moment jedno dziecko to spelnienie moich marzen. Wiecej nie wymagam.

Ja jutro smigam do ginki! Juz emocje jakies sa. Ciekawe czy cos tam bedzie widac.

Tych badań co opisujecie to w ogóle nie znam i nic o nich nie słyszałam.Liluli to my będziemy w przyszłym roku tą parką która jednocześnie zaciąży :)

Ja mam liste z tymi badaniami od mojego gina i mam je wykonać ale po 3 m-cach od zabiegu,narazie czekam na @.

Beata o tak my bedziemy wstawiać zdjecia z usg,a Dziewczyny już swoich dzieciaczków.

Witajcie dziewczyny

Doris – cieszę się, że z dzidzią wszystko w porządku. Gratuluje dziewczynki :)

susana – to do dzieła :-) :)

Stawbelka – mój mąż chciał 3 dzieci, ale w takim tempie jak będzie jedno to będzie CUD. Jestem w podobnym wieku

Strawberka, jak wykryjesz swój problem i raz sie już uda, to potem już pójdzie jak z górki:)
Ja juz wiem ze mam problem z nk i juz sie lecze. Nk powinno juz byc u mnie w normie. Teraz czekam az zaciaze i mysle ze juz ciaze utrzymam. Zawsze szybko zachodzilam, teraz pol roku i nic... Moze stres nie wiem...

reklama
Dziewczyny ja do tego czwartku to umre z ciekawosci:( dzis 10 dzien po owu sikacz to napewno nie wyjdzie, beta pewnie tez nie. W czwartek czuje ze kolejna histerie odstawie:(

Do góry