reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka na endo dobre są też orzechy brazylijskie. Co do czerwonego wina i wiesiołka to potwierdzam jego działanie :) zawsze miałam piekne endo po takiej kuracji.

Nafoczko :* 9 tydzień! Wow!

Jestem
Ja już po pelnoprawnym usg genetycznym :-)
Dzidzia ma 5,6 cm, serce, nerki, żołądek, główka, brzuszek - wszystko w normie, książkowo prawidłowe,
NT 1,2 pięknie widoczna kość nosowa, nóżki, rączki i przepływy w pępowinie też prawidłowe. Dzidzia większa dalej z usg 11 tyg 6 dni. z OM 11tyg 2 dni.
Jestem taka szczęśliwa!!!!

Nafoczka, super suwaczek!!!!!!

Witam Resztę dziewcząt!!!!!

reklama
Dziewczynki
Napiszę tylko o sobie. Jestem po wizycie. Właśnie wróciłam do domu.
Fasolina walczy. Serducho bije. Niestety wynik bety to 3200 (tydzien temu 2800) więc malutki bardzo.
W związku z tym pęcherzyk jest o tydzień młodszy niż ciąża. Ciąża 6 tydz, pęchol 5 tydzien. Oczywiście same możecie sobie dopisać co to może oznaczać. Choć bardzo chcę wierzyć w to ,że będzie dobrze- tak bardzo bym chciała. Lekarz powiedział, że pierwszy raz taki przypadek ma, żeby ciąża się tak długo rozwijała przy tak małym przyroście bety.
Zastanawiam się czy iść do innego lekarza na konsultacje - choć nie wiem czy coś poradzi?
Niestety leków na podniesienie bety nie ma:(
Czy ewentualnie znacie jakiegoś specjalistę z małopolski? Nieestety swięta idą więc pewnie bedzie problem z wizytami...ehhhh
Dziękuje za wszystkie dobre muyśli w moim kierunku. Doris tobie szczególnie dziękuje:*

Co mam robić....?

Do góry