reklama
G
Gość
Gość
Lumia moze beta sie jeszcze rozkreci i zacznie szybko przyrastac. Trzeba wierzyc, wiara czasami czyni takie cuda... My wszystkie tutaj mocno zaciskamy kciuki i wierzymy razem z Toba!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Lumia Kochana, będzie dobrze!!!! ZOBACZYSZ! Fasolka walczy i rośnie wbrew małemu przyrostowi bety. Bierz tylko dużo luteiny i duphastonu. I idź na to L4, przynajmniej do końca roku.
Ja bym na Twoim miejscu jutro poszła do innego gina na usg. Ale oczywiście nie mówiłabym o małym przyroście bety, robionych usg, podejrzeniach itd. Taka po prostu niby pierwsza wizyta ciążowa. Wtedy byłyby jakiś pogląd na to, jak ocenia to inny lekarz. Co mówi, jak to widzi.
Beta to nie wszystko, kiedyś się nie badało i kobiety donosiły ciąże bez sprawdzania.
Ja bym na Twoim miejscu jutro poszła do innego gina na usg. Ale oczywiście nie mówiłabym o małym przyroście bety, robionych usg, podejrzeniach itd. Taka po prostu niby pierwsza wizyta ciążowa. Wtedy byłyby jakiś pogląd na to, jak ocenia to inny lekarz. Co mówi, jak to widzi.
Beta to nie wszystko, kiedyś się nie badało i kobiety donosiły ciąże bez sprawdzania.
Ostatnia edycja:
K
kaira24
Gość
Lumia nie jedna z nas miała młodsze dziecko niz termin @ czasem tydzien czasem nawet 3 i z rożnymi przyrostami. w większości ciąże sa donosOne Jedyne co ci zostaje wierzyć w maleństwo. Ja bym sie nie sugerowała wynikami bety tylko czy na Usg wszystko jest ok. Konsultacje ci nic nie pomogą ciaza musi sie rozwijać sama jak jestes obstawiona lekami nic wiecej nie zrobisz.
Chodź cześciej na Usg sprawdzajcie przepływy przyrosty maleństwa i wież w niego.
Chodź cześciej na Usg sprawdzajcie przepływy przyrosty maleństwa i wież w niego.
Dzień Dobry Dziewczęta ;-)
Witaj Doris. A cóż ja widzę 2 suwaczki spodziewasz się bliźniąt i my nic o tym nie wiemy?
Lumia daj spokój z tą betą!! Ja przy donoszonej ciąży nie robiłam jej wczale. A serducho miałam w 8 tyg !! Fasolcie masz silną więc i Ty bądź. Zrób tak jak pisze Doris idź do innego gina. Albo na oddział wymyśl że źle się czujesz i się martwisz, a jesteś w ciąży i cię "spradzą" i podglądną fasolinkę . Buźka trzymajcie się razem i wierz ,że będzie GIT
Lumia daj spokój z tą betą!! Ja przy donoszonej ciąży nie robiłam jej wczale. A serducho miałam w 8 tyg !! Fasolcie masz silną więc i Ty bądź. Zrób tak jak pisze Doris idź do innego gina. Albo na oddział wymyśl że źle się czujesz i się martwisz, a jesteś w ciąży i cię "spradzą" i podglądną fasolinkę . Buźka trzymajcie się razem i wierz ,że będzie GIT
G
Gość
Gość
Doris jak to 2 suwaczki?
Strawbelka, Bea25ta ..wstawiłam dwa suwaczki, bo mam dwa terminy porodu - jeden z OM a drugi skorygowany z USG i żeby dokładnie wiedzieć w którym jestem tygodniu to tak mi wygodniej :-)
Bliźniąt nie mam :-). Nad drugim suwaczkiem napisałam, że to termin z USG :-)
Bliźniąt nie mam :-). Nad drugim suwaczkiem napisałam, że to termin z USG :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: