reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
hahaha no jasne, jak Nafoczka dała jeden suwaczek to Doris przebiła drugim ;))) a tak poważnie to mega gratulacje za genetyczne, ja ide 09.01- już się zapisałam, a miałaś do tego robioną jakąś biochemię? bo ja właśnie mam mieć z czymś takim?

Lumia, wiem, że Ci bardzo ciężko, nie pozostaje nic innego jak wierzyć w dzidzię! Ja też bym poszła na konsultacje też do innego gina- zresztą sama latam do trzech i to jest niemała gimnastyka ;) Przybycień niedługo sam zrezygnuje, z mojej "odwiecznej" ginki nie chcę sama rezygnować, a ten lekarz na NFZ daje mi refundowany clexan więc muszę trochę "ochukiwać" :) myślami jestem z tobą, a ciałem przy pierogach ;)))

Nafoczka, tak robiłam biochemie ale nie wiem czy dobrze bo ta biochemia to tylko statystyka. Usg najważniejsze a u mnie jest wzorcowe. Ryzyko u mnie wyjdzie podwyższone z racji wieku wiec nie wiem czy dobrze zrobiłam badając krew po prawidłowym usg bo pewnie będę się stresować niepotrzebnie.
Mi dziś znów wróciły mdłości, masakra, nie mogłam wyjść z kibelka rano. I nie ma mocy dziś w roboty masa.

Lumia ja mogę Ci od siebie napisać, że wszystko się może zdarzyć. Pozytywnie oczywiście. W ubiegłe święta kiedy już wiedziałam, że jestem w ciąży 5tc, bratowa bratowej wylądowała z krwawieniem w szpitalu tez 5tc. Na usg pokazywało pęcherzyk mniejszy niż był na poprzednim badaniu, a za wcześnie na serduszko. Ja się nie nastawialam na pozytywne zakończenie. Ale się udało, ten mały Cud urodził się dzień przed moim Julkiem. Choć Cię nie znam to będę pamiętała w modlitwie &&&&

Radosnych Świąt ☺

Właśnie, jakieś dobre zastrzyki chyba bierze Nafoczka ale nie wiem jakie

Już wiem, sprawdziłam, zastrzyki Prolutex. Lumia może powinnaś spróbować?

Ostatnia edycja:
Witam dziewczeta, cicho tu dzis, wszystkie pewnie w kuchni siedza. A ja dzis znow mialam 2 jaja z dwoma zoltkami. Przez 35 lat nigdy przenigdy nie mialam takich dziwnych jajek. A teraz juz drugi miesiac w okolicach owulki wybilam dziwne jaja. Ech wkurza mnie to bo miesiac temu bralam to za wrozbe, ale chyba to kury jakies dziwne sa!

Cześć
Ja znowu jakieś zawirowania mam .Dzisiaj 9 dc.Śluz płodny jak cholera , test owulacyjny. dwie krechy , cycki bolą .Chyba zaraz będzie owu.W tamtym mies. póżno, teraz wcześno.Lecę na 19 do gin .na monitoring zobaczymy co tam zobaczy w tej mojej waginie:szok:

Lumia trzymam kciuki za twojego dzidziusia.

Strawbelka .Coś jest na rzeczy z tymi jajami .Bliżniaki jak malowane będą.

reklama
Susana ja o blizniakach to marze cale zycie:) w nastepnym cyklu chce podejsc do inseminacji, no tylko ja bym chciala zeby mi lelarz dal jakies leki i zebym duzo tych jajeczek miala bo moze wtedy choc jedno sie zaplodni. Wiem wariatka jestem, jak powiem to lekarzowi to chyba z krzesla spadnie....ale ja juz nie wiem co mam robic zeby zaciazyc.... Moze mezowi sie nasienie pogorszylo, nie mial za dobrego, ale tez tragicznie nie bylo. Ech...

Do góry