reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziękuję Wam za miłe przyjęcie :blink:

Lilia
leczę się w Novum, mam nadzieję , że skutecznie ;-) ;) Obecnie jestem mocno obstawiona lekami : encorton, estrofem, folik, lutinus, luteina, clexane.

Ja słyszałam, że siemie lniane świetnie działa na wszelkie "śluzówki" w organizmie. Stosowałam je na żołądek a moja koleżanka na choroby gardła i też pomogło. Na endometrium też pewnie działa. To chyba taki lek naszych babek, ale pewnie coś w tym jest.

Susana, ja brałam na endometrium żel estreva od owu do 7tc, domowe sposoby nie bardzo mi pomagały

Mam na zbyciu zioła ks. Sroki- na PCO i "dziurawe" jajniki, jakby któras z was miała ochote. Chyba Enya też piła i jak jakaś z dziewczyn, to niech się ujawni i zareklamuje ;)))

Ja wiesiolek biore na sluz, a na lepsze endo pije kieliszek wytrawnego winka. Tak wyczytalam gdzies ;) wiesiolek na mnie dziala zdecydowanie - biore oeparol 3x2.

reklama
Strawbelka, no powaznie ;) gdzies to wyczytalam. Zazwyczaj mam slabiutkie @, a teraz bolesna i mocniejsza wiec moze cos tam poroslo :)

Do góry