reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka – Słońce kochana jesteś. Dziękuję za odszukanie tej wypowiedzi :biggrin2:

nafoczka – mały wielki człowiek rośnie to super

Doris – kciukam za jutrzejsze badanie genetyczne, powodzenia

migaall – współczuje strat. Napisz gdzie się leczysz. Rozumiem Twoje obawy. Kciukam za pozytywne testowanie :tak: Widzę, ze mamy tą samą mutację

Apolinka - gratulacje! Chyba nie można sobie wyobrazić wspanialszych Świąt:) Jak zaczynałam swoją przygodę z forum, Ty zaszłaś w ciążę a teraz tulisz maleństwo, leci ten czas:)

Nafoczka- gratuluję udanej wizyty, to już niedługo prenatalne a potem trochę spokojniej

Doris- kciuki za jutrzejszą wizytę, choć rozumiem, że to tylko formalność:)

Migaall-czekamy na dobre wiadomości.

Cześć dziewczyny .
Nie mam czasu pisać bo pracuję ostatnio po 12 godz.dziennie ale czytam na biegu.
Nafoczka ale masx już dużego babasa!!!
Doris również bobo super rośnie.

Lumia trzymamy kciuki za fasolinke .Odezwij się.

Marta a Dubr będzie ci zwiększać dawki leków po pozytywnym estratiolu?

Migaall witamy i czekamy na betę.

Strawbelka kiedy testujesz?

Arda .wiesiołek na endo jest dobry?

Susana ja raczej nie bede testowac, no chyba ze sie zlamie... @ mam dostac 2 stycznia jak dobrze licze. Szkoda mi juz kasy na te wszystkie testy i potem jeszcze to rozczarowanie...

tak na sluz ja pilam nagietka jak zaslzma wciaze z cora donoszona do owulacji ale wiesiolek ponoc lepszy tylko nie wiem jaki kupic dokladnie

reklama
Witajcie dziewczyny

Coś z tym śluzem po wiesiołku chyba jest na rzeczy. Ja od jakiegoś czasu też go biorę, ale z innych względów i ostatnio miałam taki śluz jakiego jeszcze w życiu nie miałam :-) :)

Do góry