reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka tutaj któraś z dziewczyn też miała takie niskie amh .Chyba Kinga .Póżniej jak powtórzyła miała ponad 2.

Nafoczka obyś już dalej nie plamiła .Może to od luteiny tak było.?

Ostatnia edycja:
reklama
Strawbelka ja mam amh 0,5 w marcu urodzilam syna z cyklu naturalnego pozostalych 5 poronionych ciaz tez bylo naturalnie zaciazonych ale nie ukrywam ze malo zawału przez ten wynik nie dostałam mam 30 lat

Gogac ja mam 35 lat, 2 ciaze poronilam , w miare szybko w nie zaciazylam. Poerwsza zaraz po usunieciu torbieli, druga 3 cykl po poronieniu. Teraz od czerwca nic i zastanawiam sie nad inseminacja ale nie wiem czy mi wtedy calkiem rezerwy nie wykoncza.

a ile z was mialo stymulacje clo? to amh tez zmiejsza?moze wkoncu bede miala jajko porzadne i nie poronie po tym skoro juz kolejny raz slabo przyrasta ;/

mam jeszcze jedno pytanie moze troche głupie ale zapytam:) dziewczyny ktora maja monitoring to "przytulacie " się tylko w te dni owulacji? czy tak normalnie np. co 2 dni czy jak?ja nie wiem nawet jak teraz podejsc do tego bo niby jest szanse ze rosnie a moze nie i tak na spokojnie co dwa 3 dni nie wiem..pewnie sie wchlonie pecherzyk

Ostatnia edycja:
Dziewczyny rzadko piszę ale czytam na bieżąco, żeby wiedzieć co u Was słychać. Klika dni temu zrobiłam test ciążowy wyszedł pozytywny. 25.11.2015 zrobiłam betę był to ok 19dpo wynik 874. Nie wiem czy jest dobry bo już nie powtarzałam więc nie mam za czym porównać. Pytanie do dziewczyn w ciąży jaki miałyście wynik w podobnym czasie?
W poniedziałek mam wizytę u ginekologa niestety nie u Dr. Wójtowicza bo jest na urlopie:no:

Pola, ja 15 dpo miałam 916,6m w 19 dpo 4838. Ale mój wynik był wysoki, przeważnie jest niższy w tym czasie. Twój wynik jest jak najbardziej prawidłowy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pola ja miałam w 18 dpo 2251 ale też z tego co lekarka mówila to wysoka była ta moja beta

Dziś "strzępków" nie mam, czasem tylko lekko różową wydzieline ale może musi się uspokoić, lekko pobolewa mnie brzuch ale to też dlatego że "przytulam kibelek", przerzuciłam sie na lutke pod jezyk i czekam...na tym etapie i tak tylko tyle mi zostaje i oczywiście świruje bo jakby inaczej ;)

Ostatnia edycja:
Do góry