Hej dziewczyny. Mi tez sie udalo. Ale chyba znow na chwile. Bylam w czwartek na usg (5t5d) widoczny pecherzyk z cialkiem zoltym ale pecherzyk wklesniety przez choronic bump. Slyszalyscie o czyms takim? Ja nie. Prawdopodobieństwo wystepowania 0,7%. Poprostu super. Bylam w takim szoku ze az mnie zatkalo, nawet zapimnialam sie sytac co to, czemu, jakie szanse. W necie bardzo malo o tym, szczegolnie po polsku. I sie zastanawiam jak mozna miec takiego pecha. Niedosyc ze poronienia to jeszcze jakes guzki, no matko kochana ile mozna?! Na domiar tego wszystkiego objawy mijają. Fakt piersi nie bolały ale ale byly pełne, sutki wrazliwe na dotyk a od wczoraj nic, piersi sflaczaly.
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Nafoczka, ja też dziś czuję się o wiele lepiej niż wczoraj, nawet udało mi się umyć zęby rano bez przytualania kibelka. Jestem osłabiona ale tak poza tym to dziś jest ok. Brzuch mnie ciągnie, tak jakby w pachwinach. No i oczywiście też świruję, już myślę żeby gdzieś zrobić usg ale nie mam gdzie, bo na IP nie pojazdę, bo już ostatnio się na mnie patrzyli jak na nienormalną :-).
Muszę czekać niestety jeszcze 6 dni, no ale myślę sobie, że jak zobaczę serduszko w piątek to cały przyszły weekend będzie spokojny i szczęsliwy!!!
Mamba2..ja nie słyszałam o czymś takim więc nie pomogę.
Nafoczka...wstawiasz suwaczek? Ile masz dziś dokładnie, ja 7 tyg i 5 dni :-)
Muszę czekać niestety jeszcze 6 dni, no ale myślę sobie, że jak zobaczę serduszko w piątek to cały przyszły weekend będzie spokojny i szczęsliwy!!!
Mamba2..ja nie słyszałam o czymś takim więc nie pomogę.
Nafoczka...wstawiasz suwaczek? Ile masz dziś dokładnie, ja 7 tyg i 5 dni :-)
Nafoczka a Tobie lekarka powiedziała, żeby przejść na luteinę podjęzykową? Bo mi przy plamieniach lekarz kazał brać tą dowcipną, ze względu na to, że szybciej i lepiej działa.
Pola - a nie chcesz powtórzyć bety i zobaczyć jak przyrost?
Co do AMH ja niestety nie pomogę bo jak badałam miałam za wysokie.
Pola - a nie chcesz powtórzyć bety i zobaczyć jak przyrost?
Co do AMH ja niestety nie pomogę bo jak badałam miałam za wysokie.
Dziewczyny,
Przepraszam ,że tylko o sobie, ale potrzebuje Waszej pomocy, jak nigdy.
I ja dziś zaststowałam, bo biorę te sterydy na własną rękę i dupka i jak co chciałam odstawić ale w 10dpo wynik wyszedł 37,2. Oczywiście mówię o becie.
Mam do Was ogromną pośbę - czy nie jest za mały? Poza tym wyszły mi ana dodatnie w mianie 1:1280. Uwazacie,że jakie leki i w jakich dawkach powinien przepisać mi lekarz. Pytam bo w pon powtórze bęte i pojade do gin i jaak o nie wyjdę bez wskazanych przez Was leków i dawek
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:*
Przepraszam ,że tylko o sobie, ale potrzebuje Waszej pomocy, jak nigdy.
I ja dziś zaststowałam, bo biorę te sterydy na własną rękę i dupka i jak co chciałam odstawić ale w 10dpo wynik wyszedł 37,2. Oczywiście mówię o becie.
Mam do Was ogromną pośbę - czy nie jest za mały? Poza tym wyszły mi ana dodatnie w mianie 1:1280. Uwazacie,że jakie leki i w jakich dawkach powinien przepisać mi lekarz. Pytam bo w pon powtórze bęte i pojade do gin i jaak o nie wyjdę bez wskazanych przez Was leków i dawek
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:*
Ostatnia edycja:
Lumia ładnie ale chyba miałas na myśli 10dpo? ja miałam w 8dpo-7 a potem w 12dpo 174, zrób jeszcze raz najlepszym wskaznikiem jest przyrost, Paula ty lepiej też sprawdź przyrost i bedzie pewniej
Kinga mi jeden lekarz, przepisuje taką a drugi taką więc mam obie wskazane
Fondie- ja teraz miałam starania na stymulacji ale nie na CLO
Kinga mi jeden lekarz, przepisuje taką a drugi taką więc mam obie wskazane
Fondie- ja teraz miałam starania na stymulacji ale nie na CLO
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Lumia. Ja tez inofem odstawiłam jakoś 10 dpo. Bierz leki które masz i trzymam kciuki
reklama
G
Gość
Gość
Lumia, no to super ze sie udalo. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!!!
Lumia, a jak bierzesz steryd na wlasna reke, tzn. od ktorego dnia cyklu i ewentualnie jak ciazy nie ma to w ktorym dniu cyklu odstawiasz? I to pierwszy cykl z tym sterydem? Pytam bo nie wiem czy tez od przyszlego miesiaca nie zaryzykowac z tym sterydem...
Lumia, a jak bierzesz steryd na wlasna reke, tzn. od ktorego dnia cyklu i ewentualnie jak ciazy nie ma to w ktorym dniu cyklu odstawiasz? I to pierwszy cykl z tym sterydem? Pytam bo nie wiem czy tez od przyszlego miesiaca nie zaryzykowac z tym sterydem...
Podziel się: