reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka
Ja zacząłam brac chyba 2/3 dni po owulacji. Dawki różne. Najpierw 5, potem zwiększyłam do 10. Tylko teraz już mi się kończy.
No i potwirdzam, że na własną rękę.
Myślicie, że w aptece jak poproszę bardzo to mi wydazą bez recepty. A w poniedzialek dowiozę recepte? Czy nawet nie probówac?

Kurcze nie wiem czy dawka sterydu jest uzależniona od wysokości ANA....Boże tak się boje....

Ovli.. Ja inofem brałam tylko na uregulowanie cyklu i podobno on ułatwia zajście w ciążę. Potem odstawiłam

Strawbelka.. Większość z nas ma steryd 10 mg

Lumia... A masz duphaston lub luteine, i clexane?

Lumia a jakbys poszla dzis do obojetnie jakiego lekarza prywatnie, sa tez wizyty domowe przeciez i poprosila o ten steryd...moze wypisze. Moze dobrze zadzwonic do jakiegos lekarza, poszukac w necie i dzwoniac zapytac.... Nie wiem moze glupich rad udzielam ale trzeba wszystkiego probowac. No albo gdzies do szpitala na izbe, moze wypisza jak pokazesz ze masz ana i posciemniasz ze bierzesz tylko Ci sie skonczyl

duphaston i reszte lutki mam. Dupka biorę dwa razy dziennie + acard 75+ ten encorton. Lutke 50mg zostały mi jakieś ostatnie sztuki. Clexan nie mam. Pewnie w pon lekarz mi przepisze, a jak nie to wydrę od niego:p

aha
progesteron wyszedł mi 27...

Strawbelka
Sprobuje do tej apteki podjechac. A jak się nie uda to jutro i w pon 5mg zazyje.

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny ;) ja tez mam problem z miesiączkami i oczywiscie PCO ;( , ale gdzies czytałam , że ziewczyny biorą nawet jak sa juz w ciazy !!! Takze nie wiem od czego to zależy

Ovlii, Doris, ja też zaszłam na inofemie i odstawiłam. Mało tego, sprzedałam moja nadwyżkę nafoczce i jej tez sie udało ;) nafoczka zostało Ci cos jesCze? [emoji23]

Pocieszajace z tym inofemem, ja biore od 2 mies. zobaczymy moze tez zaciaze. Dwie jedyne ciaze jakie mialam, zaciazylam w cyklu ktorym cos uzywalam, nie bede pisac co bo pewnie to zbieg okolicznosci byl, w tym cyklu tez uzylam i jak zaciaze to napewno Wam napisze bo to chyba juz nie bedzie zbieg okolicznosci. Co dziwne powiedzialam o tym kolezance i ona tez niedlugo po uzyciu tego zaciazyla.

reklama
Ja narazie używam , zeby być już jakis zabezpieczona ale narazie nie moge sie starać poniewaz w poniedziałek miałam ostatni juz zabieg usunięcia przegrody w macicy teraz czekam na wizytę na początki stycznia i mam nadzieje, że wyedy dadza mi zielone światło a moje plany były strać sie od grudnia ;( niestety nici z planów . A wam dziewczynki gratulacje i zycze wspaniałego czasu ciążowego

Do góry