reklama
G
Gość
Gość
Moich wynikow nk jeszcze nie ma, kazali w poniedzialek dzwonic, wynikow ANA2 tez jeszcze nie ma. Ech...osiwieje chyba z tego stresu. Dziewczyny zazdroszcze Wam tych brzuszkow.
G
Gość
Gość
Chyba w tym roku napisze list do Swietego Mikolaja... Okres mam dostac 6 grudnia, moze juz nie dostane...
ja mialam wizyte w poniedzalek i bylo niby ok oprocz tego ze ten pecherzyk mial strukture jakby chcial sie podzielic albo taki jego ksztalt
kolejna wizyta we wtorek wiec dlatego napisalam do lekarki co robic
plamienie wczoraj i dzis bylo tylko rano,poki co cisza
Strawbelka,moze akurat ma worek pelen prezentow kto wie
kolejna wizyta we wtorek wiec dlatego napisalam do lekarki co robic
plamienie wczoraj i dzis bylo tylko rano,poki co cisza
Strawbelka,moze akurat ma worek pelen prezentow kto wie
Ostatnia edycja:
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
nafoczka i co odpisała Ci lekarka?
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
a ja własnie wstałam, tzn. lezę ale się obudziłam, ledwo żyję dziś, niedobrze mi, słabo, ciśnienie mam 110-65.
Mam nadzieję, że to Świąt mi przejdzie takie kiepskie samopoczucie, bo inaczej nie wiem jak ja cokolwiek ugotuję. No ale przed Świątami będę już w 12 tc więc powinno być lepiej.
Nafoczka...jak u Ciebie?
Mam nadzieję, że to Świąt mi przejdzie takie kiepskie samopoczucie, bo inaczej nie wiem jak ja cokolwiek ugotuję. No ale przed Świątami będę już w 12 tc więc powinno być lepiej.
Nafoczka...jak u Ciebie?
Fondie, a kiedy kontrolowalas prolaktyne? Moze wariuje... Trzymam kciuki, zeby prechrerzyk ruszyl!
Ja troszke sie martwie o mojre endometrium, bo @ mam raczej slabawe i bezbolesne... Oby polipy nie wrocily. Codziennie pije kirliszej wytrawnego winka - relaks jest, a przy okazji moze endo porosnie
nie mierzyłam bo dopiero od 1,5 miesiaca znow biore bromka
reklama
G
Gość
Gość
Dziewczyny a AMH 0,8 to jest bardzo zle? Bo jeden lekarz mi powiedzial ze to zly wynik, a moj lekarz ze to jeszcze nie tak zle. Badanie robilam w czerwcu tego roku, nie wiecie czy ono szybko spada. Bo ja chyba juz nie mam za duzo czasu na te starania, bo podobno nawet do in vitro z programu nie biara z AMH 0,5, no a ja mam troche ponad. Moze pogadac z lekarzem o jakiejs inseminacji albo in vitro jak do konca roku nie zaciaze, no i oczywiscie jak te nk spadna. Na wizyte jade dopiero w styczniu.
Podziel się: