reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strafbelka pisałaś o komórkach Nk .I limfocytach .T .Ja mam rozszeżone to badanie nazywa się subpopulacja limfocytów . Większość wartości limfocytów T mam przekroczone .Wiesz coś na ten temat ?Pisałaś o tym wcześniej.Ja mam przekroczone normy. Limf.T cytotoksyczne,T zaktywowane,limf.CD8,no i NKT .Wszystko przekroczone normy .Co ciekawe same NK mam w normie .mam 9% a norma:5,6-31% .A już NKT mam 10% a powinno być do 5% max.

Ostatnia edycja:
reklama
A może to raczej krwawienie srodcykliczne było? Tzw krwawienie owulacyjne, wyglada jak skapy okres a po nim od razy owulacja jest. Moja mama tak wpadła ze mną ;p albo za duze dawki puregonu masz. Ja taj mialam w 2 gim podejsciu do stymulacji. Pick-up mialam już w 8 dc a transfer w 11.

Dzięki Dziewczyna za odzew:tak: Nie róbcie nadziei;-):-):rofl2:

Strawbelka
No właśnie jak zaczęłam szukać w panu googlu, to też mi wpadły informacje na temat tych plamień śródcyklicznych, ale gin nic nawet o tym nie wspomniał...:baffled:

Iris
Dawki miałam 50 j. Zdążyłam zrobić dwa zastrzyki. Dziś mój 6 dc...:eek:

No mega tempo. Dla mnie 17 dc to już był wyczyn, jak była owu:tak: Chyba coś po tym poronieniu się podziało. Pierwsy cykl, jak dla mnie normalny 36 dni., a teraz niby był bezowulacyjny. Trwał do tego dziwnego okresu - 45 dni.
I jak tu nie zwariować:)

Susana, odnosnie limfocytow T, mam napisane na badaniu limfocyty T regulatorowe cd25+foxp3+w cd4+ i tu nie mam nic wypisane tylko 2 jakies wykresy jakies czerwone skupiska kropeczek i niebieskich na drugim, ogolnie to czarna magia dla mnie. Wiem tylko jedno ze limfocyty treg to jest zdolnosc do utrzymania ciazy. Nie wiem czy o to chodzi.

To ja miałam 250j, bo w pierwszej stymulacji 50, 100 i 150 nic się nie działo. Zatem za 2 gim razem dali mi dużo większą dawkę i przesadzili.

Lumia to jak ja mam cykle po 26 dni.to mi zdążą dwa przelecieć jak ty masz jeden w tym czasie.Ja za to mam okres dwa razy w miesiącu .przerąbane

Susana, teraz doczytalam reszte wiadomosci wczesniej mi sie czesc wyswietlila. Ja nie mam niektorych rzeczy co podalas, a w zamian mam inne. Wiem tyle co napisalam, moze Arda cos wiecej wie bo tez je robila

reklama
Strafbelka i dostałaś intralipid głównie ze względu na te.limfocyty czy inna przyczyna? A limf NK masz w normie?

Do góry