reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strafbelka pisałaś o komórkach Nk .I limfocytach .T .Ja mam rozszeżone to badanie nazywa się subpopulacja limfocytów . Większość wartości limfocytów T mam przekroczone .Wiesz coś na ten temat ?Pisałaś o tym wcześniej.Ja mam przekroczone normy. Limf.T cytotoksyczne,T zaktywowane,limf.CD8,no i NKT .Wszystko przekroczone normy .Co ciekawe same NK mam w normie .mam 9% a norma:5,6-31% .A już NKT mam 10% a powinno być do 5% max.

Ostatnia edycja:
reklama
A może to raczej krwawienie srodcykliczne było? Tzw krwawienie owulacyjne, wyglada jak skapy okres a po nim od razy owulacja jest. Moja mama tak wpadła ze mną ;p albo za duze dawki puregonu masz. Ja taj mialam w 2 gim podejsciu do stymulacji. Pick-up mialam już w 8 dc a transfer w 11.

Dzięki Dziewczyna za odzew:tak: Nie róbcie nadziei;-):-):rofl2:

Strawbelka
No właśnie jak zaczęłam szukać w panu googlu, to też mi wpadły informacje na temat tych plamień śródcyklicznych, ale gin nic nawet o tym nie wspomniał...:baffled:

Iris
Dawki miałam 50 j. Zdążyłam zrobić dwa zastrzyki. Dziś mój 6 dc...:eek:

No mega tempo. Dla mnie 17 dc to już był wyczyn, jak była owu:tak: Chyba coś po tym poronieniu się podziało. Pierwsy cykl, jak dla mnie normalny 36 dni., a teraz niby był bezowulacyjny. Trwał do tego dziwnego okresu - 45 dni.
I jak tu nie zwariować:)

Susana, odnosnie limfocytow T, mam napisane na badaniu limfocyty T regulatorowe cd25+foxp3+w cd4+ i tu nie mam nic wypisane tylko 2 jakies wykresy jakies czerwone skupiska kropeczek i niebieskich na drugim, ogolnie to czarna magia dla mnie. Wiem tylko jedno ze limfocyty treg to jest zdolnosc do utrzymania ciazy. Nie wiem czy o to chodzi.

To ja miałam 250j, bo w pierwszej stymulacji 50, 100 i 150 nic się nie działo. Zatem za 2 gim razem dali mi dużo większą dawkę i przesadzili.

Lumia to jak ja mam cykle po 26 dni.to mi zdążą dwa przelecieć jak ty masz jeden w tym czasie.Ja za to mam okres dwa razy w miesiącu .przerąbane

Susana, teraz doczytalam reszte wiadomosci wczesniej mi sie czesc wyswietlila. Ja nie mam niektorych rzeczy co podalas, a w zamian mam inne. Wiem tyle co napisalam, moze Arda cos wiecej wie bo tez je robila

reklama
Strafbelka i dostałaś intralipid głównie ze względu na te.limfocyty czy inna przyczyna? A limf NK masz w normie?

Do góry