reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Cześć dziewczynki bardzo.bardzo dziękuję za słowa wsparcia.Wredna @ jeszcze nieobecna aczkolwiek czekam na nią zołzę jedną.Dupek odstawiony encorton też odstawiłam no i clexan też .Chwila przerwy.

Teraz ważne!!! Parę tygodni temu umówiłam się do lekarza Jacka Wilczyńskiego z Łodzi .Termin miałam dopiero na przyszły tydzień ale dzisiaj zadzwoniła pani z recepcji i powiedziała. że zwolnił się termin w najbliższy czwartek więc jadę .Bardzo go tu chwaliłyście .Niby moje leczenie mam zaplanowane ale jadę na konsultację jak dalej ze sterydem czy przerywać czy nie. Może ten intralipid mi dołoży.Będę mała pewnie miesiączkę jak pojadę ale trudno.Wezmę tekę badań podobno bez problemu wszystkie akceptuje i nie karze powtarzać u siebie tak jak Dubrawski.No i zapytam go o te moje krótkie cykle.Może zrobię jeszcze te ana bo nie mam .Mam tylko anca dodatnie

susana, fajnie, że zmienili Ci termin na szybciej - zawsze to jakieś wieści, im szybciej tym lepiej. Ciekawa jestem co Ci poradzi.

A ja się stresuję. Głupia jestem.

Plastulinka a dostałaś już rozpisaną kartkę z badaniami? Ciekawa jestem co ci dodatkowo zlecił? To super że ci wszystkie badania zaakceptował.Zawsze to kilkaset zł zaoszczędzone jeżeli nie musisz powtarzać tego co już masz.

Arda Ardunia .Nie masz się co mną sugerować .Mnie się teraz nie udało zajść ale to nie znaczy że ty masz mieć tak samo.Ja (tak samo jak Nafoczka. pisze) zachodziłam zawsze w pierwszym cyklu.No i człowiek jest zbyt pewny siebie przez to niestety.
Trochę mnie to że nie od razu zaszłam zbiło z pantałyku.Trochę pokory mi się przyda .Za ciebie trzymam kciuki!!!

Iris ::Czterdzieści cykli .Podziwiam twoją siłę walki.

Nafoczka *****9 cykli też strasznie długo.!!!Ale teraz jest super i czekamy na serduszko twojego CYPISKA

reklama
Tak dostałam rozpiske. Zlecił mi kilka badań na przeciwciala ( chyba że 3 badania.) Robi mi monitoring cyklu. Podczas miesiacZki zbada mi rezerwę jajnikowa, dziś badał przeplywy w tętnicach macicznych. Powiedział ze badań na trombofilia i na APS nie zleca bo i tak na to dostanę heparyna bo mam stwierdzoną MTHFR. No i progesteronu i prolaktyne kazał zbadać. I na tym na razie koniec. Będziemy rozmawiać dalej jak będą wyniki hystero i przeciwciał.

Do góry