reklama
susana, niby nic nie jest wykluczone, ale jakoś mam przeczucia, że nie tym razem... ale nie będziemy się załamywać, chociaż pewnie lekki szok będzie.
plastulinka, no to do dzieła robisz badania i do rpzodu
Karpidlak, generalnie przeciwciała to nic dobrego, ale ciężko się wypowiedzieć - to już sprawa endo.
plastulinka, no to do dzieła robisz badania i do rpzodu
Karpidlak, generalnie przeciwciała to nic dobrego, ale ciężko się wypowiedzieć - to już sprawa endo.
plastulinka
Fanka BB :)
No właśnie nie wiem co z tymi przeplywami. Jest napisane tak: przepływ w badanych odcinkachTT macicznych- normopulsacyjny; wysokooporowy
Unaczynienie TT łukowatychnormopulsacyjne; sredniooporowe.
Co sądzicie?
Unaczynienie TT łukowatychnormopulsacyjne; sredniooporowe.
Co sądzicie?
Susana...
Szkoda, ale jak napisałaś cyc do góry i do przodu;-)
Karpidlak
Niestety nie pomogę...;-)
Mała Czarna
Wiem, co czujesz... jak się dowiedziała,że mam ana i przez to może ciąże traciłam, miałam sto myśli na sekunde - żal do calego świata. Jednak po chwili przyszła myśl, że w sumie to lepiej znać rywala, bo wiem jak mogę z nim walczyć;-)
Esperanza
A czy możesz napisać na jakim zestawie byłaś i w jakich dawkach?
Strawberka
Ja jak byłam u immunologa to od razu zrobił mi ąńą2,. Jak wyszły pozytywne rozszerzył diagnostykę o profil 3.
Dziewczyny, a dlaczego piszecie,żeby udać sie z wynikami przeciwciał do reumatologa?. Jak on może pomóc. Chyba źle interpretowała zakres tej dziedziny. Pomóżcie. I od razu zapytam, czy znacie jakiego dobrego w krakowie?Bedę wdzięczna za jakieś sugestie W sumie mam jeszcze taką nie fajną chorobę, ktorą powinnam skonsultować właśnie z tym specjalistą, to bym od razu dwie sprawy załatwiła
I jeszcze trochę prywaty, bo jestem w mega szoku. W zeszłym tyg małam okres - skąpy 3 dniowy. Coś dziwnego się działo, bo jakby płodny (rozciągliwy). W 4 dc dalej rozciagliwy. W 5 dc piękne książkowe, białko jaja kurzego. Od niedzieli dawkuje purgon. Coś mi nie dawało spokoju, a tu pęcherz 26mm lekarz również w szoku. Dodam, że ja mam późno owulację ok18-21 dc. Dopiero miałam dwie dawki purogenu po 50 j. Czy spotkałyście się z czyms takim?
Szkoda, ale jak napisałaś cyc do góry i do przodu;-)
Karpidlak
Niestety nie pomogę...;-)
Mała Czarna
Wiem, co czujesz... jak się dowiedziała,że mam ana i przez to może ciąże traciłam, miałam sto myśli na sekunde - żal do calego świata. Jednak po chwili przyszła myśl, że w sumie to lepiej znać rywala, bo wiem jak mogę z nim walczyć;-)
Esperanza
A czy możesz napisać na jakim zestawie byłaś i w jakich dawkach?
Strawberka
Ja jak byłam u immunologa to od razu zrobił mi ąńą2,. Jak wyszły pozytywne rozszerzył diagnostykę o profil 3.
Dziewczyny, a dlaczego piszecie,żeby udać sie z wynikami przeciwciał do reumatologa?. Jak on może pomóc. Chyba źle interpretowała zakres tej dziedziny. Pomóżcie. I od razu zapytam, czy znacie jakiego dobrego w krakowie?Bedę wdzięczna za jakieś sugestie W sumie mam jeszcze taką nie fajną chorobę, ktorą powinnam skonsultować właśnie z tym specjalistą, to bym od razu dwie sprawy załatwiła
I jeszcze trochę prywaty, bo jestem w mega szoku. W zeszłym tyg małam okres - skąpy 3 dniowy. Coś dziwnego się działo, bo jakby płodny (rozciągliwy). W 4 dc dalej rozciagliwy. W 5 dc piękne książkowe, białko jaja kurzego. Od niedzieli dawkuje purgon. Coś mi nie dawało spokoju, a tu pęcherz 26mm lekarz również w szoku. Dodam, że ja mam późno owulację ok18-21 dc. Dopiero miałam dwie dawki purogenu po 50 j. Czy spotkałyście się z czyms takim?
lumia, o kurde, niezły ten pęchrzyk tak szybko. Nie znam się, ale dosyć dziwne to chyba A co do reumatologa - mnie tak powiedziała ginekolog i genetyk, że z ANA i antykoagulanten tocznia to od razu do reumatologa. Wiele chorób związanych z dodatnimi ANA ma charakter reumatologiczny np. toczeń.
reklama
plastulinka
Fanka BB :)
Lumia, dwa albo 3 razy miałam owu w 8-9 dniu cyklu. To nie jest nic złego, po prostu szybciej pęcherzyk dojrzał. Swoją drogą to w takim właśnie cyklu przypadkowo zaszlam w ciążę
Podziel się: