reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Apolinka - Rozumiem Cię. Ja to bym bardzo chciała rodzić naturalnie jak da radę ze względu na Maleństwo (już pomijam to straszenie, że przy Trombofilii CC nie jest wskazane, bo jak się Mała obróci dramatu robić nie będę), ale to czy dojadę. Byśmy jechali z Gdyni Śródmieście na Kliniczną. Mąż pracuje 10 min od domu, zawsze pod telefonem. Chociaż po tej ostatniej wizycie myślę czy nie szukać lekarza z Zaspy, ale już trochę nie mam na to sił powiem Ci szczerze, bo muszę znaleźć takiego, co będzie przepływy badał na USG i się na tym znał.
Fajnie, że będziesz miała znajomą twarz przy porodzie. Dobra położna to skarb! Ja zaczynam szkołe rodzenia, może się czegoś mądrego dowiem i mam pozwolenie chodzenia na gimnastykę :tak:

reklama
Dziewczyny brzuchatki nic wam nie doradzę bo ja rodziłam naturalnie bez znieczulenia .Ostatnie dziecko 11 lat tamu.Przysięgłam sobie wtedy że jeżeli kiedykolwiek jeszcze będę w ciąży to napewno opcja ze znieczuleniem , bo porody mam ciężkie.Teraz mam 39 lat i nie wiem czy się wogóle nadaję na poród nat.Chyba na Cc się zdecyduję tak oczywiście abstra****ąc bo najpierw ciąże muszę donosić a jeszcze bardziej abstra****ąc muszę w nią najpierw zajść.

Z tego co pamiętam to nafoczka uprzedzała, że może się zjawić bardzo późno także musimy się uzbroić w cierpliwość :)

No tak mówiła coś o tym.

Arda ja dzisiaj kuiłam dwa testy .Te co nafoczka o nich pisała i testowała .Jest promo w rosmanie i kosztuje niecałe 5 zł jeden.No to wzięłam 2 .Tak na wszelki wypadek oczywiście żeby w niedzielę z rana nie latać.
Jutro może jeszcze być chyba za wcześnie bo 23 dc

tak tak mam tu wifi swiruski :-*
dojechalam ok 17.30 a jeszcze dwie kobietki i ja, u doktorka zawsze tlok
chuchamy i dmuchamy!!! stres mnie zje

Ostatnia edycja:
YJa miałam znieczulenie i niestety po nim zapaść ; ( rodziłam drogami natury i poród wspominam bardzo dobrze mimo powikłań. Do tego niestety prawdopodobnie z powodu heparyny doszło do krwotoku i musiałam miec transfuzje.

Nafoczka tylko spokojnie ;) będzie dobrze :)

Nie, wydawało mi się że bez heparyny nie donosze ciąży a prof chcial odstawić e 12 tyg. W sumie odstawilam dopiero tydzień przed porodem

reklama
Też bym się bała odstawić w 12 tygodniu , tak jak ty.Ale tu dziewczyny też są na heparynie bardzo długo.
To są bardzo ciężkie decyzje i strach bierze górę.

Do góry