reklama
jeszcze chciałam zapytac bo jak bede miec acard, encorton, fraxi, dupek, utrogestan, letrox, teraz biore koenzym, maz proxeed plus, to jestem praktycznie na wszystko obstawiona aha jeszcze bromek a na IO nie musze bo nie mam
zostaja mi badania na allo mrl i test cyto... na to jest encorton tak?
a na nk intralipid i colostrum tak? czyli jak właćze colostrum to mam wszystko na wszystko tak? a jakie badania stwierdza komorki nk? i ile kosztuje? aha i jeszcze metylowe formy musze zakupic kwasu foiowego i b12 tak? czy femibion wystarczy?
zostaja mi badania na allo mrl i test cyto... na to jest encorton tak?
a na nk intralipid i colostrum tak? czyli jak właćze colostrum to mam wszystko na wszystko tak? a jakie badania stwierdza komorki nk? i ile kosztuje? aha i jeszcze metylowe formy musze zakupic kwasu foiowego i b12 tak? czy femibion wystarczy?
ja płaciłam za badanie komórek NK 80zł
Susana a lekarz ci powiedział jak długo masz brac colostrum?
zmartwiło mnie troche bo isuline na czczo mam 10 a we wrześniu była 5 przy krzywej insulinowej jak myslicie zwiekszyć metke bo biore 2x500? jak macie jakąś wolna to podeslijcie bo widze, że cos sie porobiło- chyba że przez steryd???
Susana a lekarz ci powiedział jak długo masz brac colostrum?
zmartwiło mnie troche bo isuline na czczo mam 10 a we wrześniu była 5 przy krzywej insulinowej jak myslicie zwiekszyć metke bo biore 2x500? jak macie jakąś wolna to podeslijcie bo widze, że cos sie porobiło- chyba że przez steryd???
Badanie na subpopulacje limfosytów .kosztuje ok 200 zł.A encorton nie tylko na nk ale wiele schorzeń których przyczyną jest autoimmunologia.
gdzie mozna je wykonac?
Fondie tak to jest z tym zachodzeniem w ciąże nigdy sie nie zgadnie kiedy jest ten właściwy moment . Ja słyszałam i czytałam , że najlepiej jak sie staramy o dziecko to kochać sie tak co 2,3 dzien bo mężczyzna musi na produkować dobrej jakości plemniki a jak się kochamy codziennie to on wyczyszczą sie z nich i dostarcza kobiecie małej jakości . Pozdrawiam
reklama
Susana- 30 ma byc w ciazy ba samym początku.
Nafoczka- wczoraj wysłałam Ci recepte na 750
Trzymasz dietę?
Te wszytskie leki maja wpływ na siebie. I tak- przy mutacji i braniu metforminy koniecznie trzeba suplementowac b12 metylowane!
Nafoczka- wczoraj wysłałam Ci recepte na 750
Trzymasz dietę?
Te wszytskie leki maja wpływ na siebie. I tak- przy mutacji i braniu metforminy koniecznie trzeba suplementowac b12 metylowane!
Podziel się: