reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka, ja na początku obecnej ciąży na pełnym zestawie, Łącznie z glucophage500, robiłam badanie insuliny i też miałam 10 i to lekkiej diecie, i wszystko jest ok :-)a przed ciąża też miałam 5 czy 6.
Może bierz dalej jedno i drugie,a np za tydzien powtórz insulinę i zobacz jak rośnie?

ovli, tez słyszałam wersję, że codzienny seks nie sprzyja zapłodnieniu zwłaszcza jak wyniki męża są takie sobie. Ginka mi radziła, żeby co drugi dzień działać także chyba coś w tym jest. Zobaczymy jak efekty.

A ja dzisiaj zniosłam Intralipid jakby gorzej. Gorąco mi było,jak wstałam to zakręciło mi się w głowie :/ Oby następnym razem było lepiej.

Ewuś - dziękuję, że odpowiedziałaś jako jedyna odnośnie znieczulenia:-) Chyba w przyszłości będę mamuśkom pisać wiadomości na priv, bo mało tu Was. Myślę, że ta lekarka ma taką "jazdę", a że trzęsie całym oddziałem położniczym w szpitalu, w którym chcę rodzić, więc jestem w kropce. Hematolog twierdzi, że rzeczywiście po 2h od Clexane znieczulenie zewnątrzoponowe odpada, ale tak po 6 już ok, a przy CC to znieczulenie ogóle jak zbyt mało czasu minie. No nie wiem co robić. Pójdę do Niej jeszcze i pomyślę, bo nie mam teraz pomysłu do kogo iść.

Kinga - no tak, Ty dwa tygodnie po mnie ;-) Mam nadzieję, że nie będziesz się stresować jak ja.Na pewno wszystko będzie dobrze! Nasza Malutka nie chciała pokazać buzi w 3d. Lekarka 5 razy próbowała ją złapać i albo się obracała albo zakrywała rączką. Nie życzy sobie zdjęć.

Raptusku - i ja Cię przyzywam! Proszę odezwij się!

Apolinka - Jak się czujesz? Ty w Kościerzynie rodzisz? Naturalnie czy CC? I czy wiesz co u Dominium? Ona też była z 3city. Ja teraz mam nową paranoję i się boję, że jak się zacznie to z Gdyni do Gdańska nie dojadę i skończę w Redłowie :zawstydzona/y:

Ciężarówki odzywajcie się, bo Was nie widać tutaj zupełnie! :-)

Esperanza, ja rodze w Kartuzach, czyli około 30 km ode mnie. I też się już stresuje jak to będzie. I jak mam rodzic, naturalnie czy cc, bo mój lekarz się do mnie dostosuję...dwie położne, w tym jedna moja krewna, polecają mi cesarke. Z założenia wtedy wszystko będzie zaplanowane i na święta pewnie w domu już byłabym, ale ja jakoś wew czuje,że powinnam Rodzic naturalnie...ale wtedy obawiam się,że nie zdążę dojechać,ale mój M będzie w pracy prawie 50km stąd..
Nie wiem naprawdę co mam robić :-(
Dziś Zaczęłam 35 tydz,ale jakieś dziwne skurcze krocza mam i pobolewania podbrzusza...Eh
A Ty gdzie chcesz rodzic?
Dominimum, hop hop? Gdzie się podziewasz?

reklama
Do góry