reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Karpidlaczku...tyle osób trzyma kciukasy,że musi być wszystko ok:) Mam nadzieję,że czujesz nasze wsparcie:):):)
GosiaS35..za Twoje badanie też kciuki trzymam:)
Lamia,witaj. Choć ja nie często się udzielam, to samo czytanie daje dużo siły...no i wiedzy:)
Plastulinko...uszy do góry. My jesteśmy teraz w podobnej sytuacji,też muszę na nowo opracować jakiś plan.

Ostatnia edycja:
Cześć Lamia też mam 2 synów ,
Jestem po 2 poronieniach i mam 39 lat.
Lamia tak samo masz na imię jak Lamia
z Sexmisji.
Witamy.

Gosiu teraz już będzie dobrxe , nie denerwuj się.

Kapidlaczku kciuki zaciśnięte.

Lili ja mam wynik tocznia dobry .A chodziło mi o to ,że lekarze każą jedno i to samo badanie robić po 3 razy .Mają swoje labolatoria lub podpisane umowy z nimi i oczywiście mają z tego kase .

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pomóżcie .Już wcześniej pytałam .Ten koenzym -to jaki mam dokładnie kupić?
Po miesiączce chciałabym zacząć brać bo dużo z was go bierze.

Koenzymu jeszcze nie brałam haha, aż się sama dziwie :p

Kobitki, jak bierzecie Encorton? Rano? Bo mnie ginka powiedziała, ze może być na noc. W sumie tak mi wygodniej, bo rano biorę na czczo Letrox.

Lamia, witaj :)

reklama
Do góry