reklama
plastulinka
Fanka BB :)
Lamia, witamy. Z nami razniej Napisz coś więcej o sobie
Po całym tygodniu rozmyślań " co dalej" postanowiłam wziąć się w garść. Umowilam się na poniedziałek do Litmanowicza. Dluuuugo myślałam nad dubrawskim ale nie chce czekać w nieskończoność na diagnozę a słyszałam że obaj mają podobny sposób leczenia. Tyle tylko że Litmanowicz jest bardziej ludzki. Do Wieczorka termin miałam na koniec grudnia...
Dziś skończyłam krwawic więc powoli biorę się w garść.
Iris- piękna córeczka
Karpidlaczku- trzymam kciuki za dzielna dziecinke.
Nafoczka- bierz się za swojego Pancia, nigdy nie będzie idealnego momentu.
Po całym tygodniu rozmyślań " co dalej" postanowiłam wziąć się w garść. Umowilam się na poniedziałek do Litmanowicza. Dluuuugo myślałam nad dubrawskim ale nie chce czekać w nieskończoność na diagnozę a słyszałam że obaj mają podobny sposób leczenia. Tyle tylko że Litmanowicz jest bardziej ludzki. Do Wieczorka termin miałam na koniec grudnia...
Dziś skończyłam krwawic więc powoli biorę się w garść.
Iris- piękna córeczka
Karpidlaczku- trzymam kciuki za dzielna dziecinke.
Nafoczka- bierz się za swojego Pancia, nigdy nie będzie idealnego momentu.
G
gość 94049
Gość
Plastulinka do Litmanowicza z Wawy? Z LM czy CC?
Karpidlaku trzymam kciuki i obiecuje modlitwę. Wyobrażam sobie co przeżywasz.
Nafoczka to podkuruj męża przez ten tydzień, szkoda cyklu:-)
Jutro wieczorem mam planową wizytę u swojego lekarza i też już panikuje. Ostatnią ciążę straciłam właśnie na tym etapie, na którym teraz jestem i to mnie przeraża.
Witaj Lamia, jesteśmy równolatkami.
Iris co za fryz, mała cudna!
Nafoczka to podkuruj męża przez ten tydzień, szkoda cyklu:-)
Jutro wieczorem mam planową wizytę u swojego lekarza i też już panikuje. Ostatnią ciążę straciłam właśnie na tym etapie, na którym teraz jestem i to mnie przeraża.
Witaj Lamia, jesteśmy równolatkami.
Iris co za fryz, mała cudna!
Iris śliczna mała Jak u nas potwierdzi sie córeczka to mam nadzieje ze tez tyle włosków bedzie miała
Karpidlak- na pewno bedzie dobrze, fajnie ze badanie masz tak rano. A zdecydowałaś sie na pappe ?
Plastulinka - dobrze ze masz plan mi to zawsze bardzo pomagało.
Karpidlak- na pewno bedzie dobrze, fajnie ze badanie masz tak rano. A zdecydowałaś sie na pappe ?
Plastulinka - dobrze ze masz plan mi to zawsze bardzo pomagało.
plastulinka
Fanka BB :)
Kruszka- tak z Warszawy. Mieszkam pod Warszawą więc raczej szukałam na miejscu. Idę do jego prywatnego gabinetu na Mokotowie.
reklama
Podziel się: