reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam dziewczyny,mogę do was dołączyć? Mam 37 lat dwóch synów i 3 poronienia za sobą :no: Teraz jestem na etapie badan tarczycowych i genetycznych.Czytam was od dawna i postanowiłam się odezwać.

reklama
Oj dziewczyny, dosłownie mna telepie z nerwów. Bardzo proszę o kciuki i modlitwę. Jutro o 9.40 mam genetyczne. Jakbym mogła to bym chyba relanium przed poprosiła.

Lamia, witamy. Z nami razniej:) Napisz coś więcej o sobie
Po całym tygodniu rozmyślań " co dalej" postanowiłam wziąć się w garść. Umowilam się na poniedziałek do Litmanowicza. Dluuuugo myślałam nad dubrawskim ale nie chce czekać w nieskończoność na diagnozę a słyszałam że obaj mają podobny sposób leczenia. Tyle tylko że Litmanowicz jest bardziej ludzki. Do Wieczorka termin miałam na koniec grudnia...
Dziś skończyłam krwawic więc powoli biorę się w garść.
Iris- piękna córeczka
Karpidlaczku- trzymam kciuki za dzielna dziecinke.
Nafoczka- bierz się za swojego Pancia, nigdy nie będzie idealnego momentu. :)

Karpidlaku trzymam kciuki i obiecuje modlitwę. Wyobrażam sobie co przeżywasz.
Nafoczka to podkuruj męża przez ten tydzień, szkoda cyklu:-)
Jutro wieczorem mam planową wizytę u swojego lekarza i też już panikuje. Ostatnią ciążę straciłam właśnie na tym etapie, na którym teraz jestem i to mnie przeraża.
Witaj Lamia, jesteśmy równolatkami.
Iris co za fryz, mała cudna!

Iris śliczna mała:) Jak u nas potwierdzi sie córeczka to mam nadzieje ze tez tyle włosków bedzie miała:)

Karpidlak- na pewno bedzie dobrze, fajnie ze badanie masz tak rano. A zdecydowałaś sie na pappe ?

Plastulinka - dobrze ze masz plan mi to zawsze bardzo pomagało.

Dzieki!!! Jak usg bedzie ok to pappy nie robie. Biore od początku dupka i boje sie, ze wynik bedzie zafałszowany i do końca ciazy bede jednym wielkim zmartwieniem.

reklama
Do góry