reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam dziewczyny,mogę do was dołączyć? Mam 37 lat dwóch synów i 3 poronienia za sobą :no: Teraz jestem na etapie badan tarczycowych i genetycznych.Czytam was od dawna i postanowiłam się odezwać.

reklama
Oj dziewczyny, dosłownie mna telepie z nerwów. Bardzo proszę o kciuki i modlitwę. Jutro o 9.40 mam genetyczne. Jakbym mogła to bym chyba relanium przed poprosiła.

Lamia, witamy. Z nami razniej:) Napisz coś więcej o sobie
Po całym tygodniu rozmyślań " co dalej" postanowiłam wziąć się w garść. Umowilam się na poniedziałek do Litmanowicza. Dluuuugo myślałam nad dubrawskim ale nie chce czekać w nieskończoność na diagnozę a słyszałam że obaj mają podobny sposób leczenia. Tyle tylko że Litmanowicz jest bardziej ludzki. Do Wieczorka termin miałam na koniec grudnia...
Dziś skończyłam krwawic więc powoli biorę się w garść.
Iris- piękna córeczka
Karpidlaczku- trzymam kciuki za dzielna dziecinke.
Nafoczka- bierz się za swojego Pancia, nigdy nie będzie idealnego momentu. :)

Karpidlaku trzymam kciuki i obiecuje modlitwę. Wyobrażam sobie co przeżywasz.
Nafoczka to podkuruj męża przez ten tydzień, szkoda cyklu:-)
Jutro wieczorem mam planową wizytę u swojego lekarza i też już panikuje. Ostatnią ciążę straciłam właśnie na tym etapie, na którym teraz jestem i to mnie przeraża.
Witaj Lamia, jesteśmy równolatkami.
Iris co za fryz, mała cudna!

Iris śliczna mała:) Jak u nas potwierdzi sie córeczka to mam nadzieje ze tez tyle włosków bedzie miała:)

Karpidlak- na pewno bedzie dobrze, fajnie ze badanie masz tak rano. A zdecydowałaś sie na pappe ?

Plastulinka - dobrze ze masz plan mi to zawsze bardzo pomagało.

Dzieki!!! Jak usg bedzie ok to pappy nie robie. Biore od początku dupka i boje sie, ze wynik bedzie zafałszowany i do końca ciazy bede jednym wielkim zmartwieniem.

reklama
Do góry