plastulinka
Fanka BB :)
Ja też w przyszłości będę chciała rodzić w św Zofii. Wspaniały szpital. Do tej Boryczko chodzisz na NFZ? Jak długie są terminy? nie ma to jak lekasz ze szpitala w którym się rodzi. Przyjaciółka mojej mamy pracuje w tym szpitalu jako pielęgniarka na neonatologii i wiem że nie ma to jak polecenie przez znajomą osobę. moja siostra rodziła tam, miała takie wygody że ho ho ho.
Dzękuję za info o prof Jerzak i jej podejścia do pco. Możliwe że ja mam rzeczywiście to schorzenie bo mam nieregularne cykle, po 12 pęcherzyków w każdym jajniku i średnio 4 razy w rokuy nie mam owulacji ( pootwierdzone monitoringiem). Więc wiele na to wskazuje. szkoda tylko że pani Prof wrzuca wszystkich do tego samego worka. Przeglądajac to forum zauważyłam dziewczynę, która ma identyczne schorezenia jak ja i była po kilku poronieniach a teraz jest w ostatnim trymestrze, jest pacjętka prof Jerzak. Teraz nie moge jej znaleźć a nie pamiętam jej nicku. Daje mi to nadzieję...
Zmykam zaraz do pracy bo choć swoich dzieci nie mam to cudze trzeba wychowywać
Pozdrawiam gorąco
Dzękuję za info o prof Jerzak i jej podejścia do pco. Możliwe że ja mam rzeczywiście to schorzenie bo mam nieregularne cykle, po 12 pęcherzyków w każdym jajniku i średnio 4 razy w rokuy nie mam owulacji ( pootwierdzone monitoringiem). Więc wiele na to wskazuje. szkoda tylko że pani Prof wrzuca wszystkich do tego samego worka. Przeglądajac to forum zauważyłam dziewczynę, która ma identyczne schorezenia jak ja i była po kilku poronieniach a teraz jest w ostatnim trymestrze, jest pacjętka prof Jerzak. Teraz nie moge jej znaleźć a nie pamiętam jej nicku. Daje mi to nadzieję...
Zmykam zaraz do pracy bo choć swoich dzieci nie mam to cudze trzeba wychowywać
Pozdrawiam gorąco