reklama
neli78
Fanka BB :)
Iris raczej nic na to nie poradzisz, podobno właśnie większe dawki magnezu pomagają (mi nic nie pomagało). Ponoć też tak objawia się niedobór żelaza, coś w tym może być bo pod koniec ciąży moja hemoglobina była na dolnej granicy normy, nie masz przypadkiem jakiejś lekkiej anemii?
G
gość 94049
Gość
Ewa dziękuję :-) pięknie to napisałaś, zaraz się rozpakujecie i Wasze szczęścia będą z Wami
Karpidlak cieszę się z kolejnej pozytywnej opinii o tej położnej :-) U mnie co prawda będzie próba sn po cc, ale wierzę, że się uda :-)
Karpidlak cieszę się z kolejnej pozytywnej opinii o tej położnej :-) U mnie co prawda będzie próba sn po cc, ale wierzę, że się uda :-)
Iris34
Neli, anemie może i jakas lekką mam. Badania będę robić w przyszłym tyg.
Ale właśnie dzięki Tobie zalapalam, że ja źle zazywam zelazo! Lekarz kazal albo na czczo albo 2h po posilku razem z wit c a ja hurtem biorę z innymi lekami i może się nie wchłania. Od jutra to ogarnę dzięki za podpowiedz odnośnie syndromu
Ewa :*
Ale właśnie dzięki Tobie zalapalam, że ja źle zazywam zelazo! Lekarz kazal albo na czczo albo 2h po posilku razem z wit c a ja hurtem biorę z innymi lekami i może się nie wchłania. Od jutra to ogarnę dzięki za podpowiedz odnośnie syndromu
Ewa :*
Dziewczyny, bardzo się nie pokoje...Wczoraj pierwszy raz odkąd jestem w ciąży wybrałam się na dłuższe zakupy, w sumie tylko chodziłam i gdzie tylko mogłam to przysiadalam,ale od wieczora boli mnie w okolicy lewego jajnika i promieniuje niżej i nieraz też w stronę pleców....jest to taki przeszywajacy bol co kilkanaście sekund, taki podobny do okresowego...wzięłam nospe max,ale nie przechodzi, boję się strasznie co to może być?
Apolinka- a w ktorym tygodniu jestes? Wiesz ja Cie pocieszę. Jak byłam w ciazy z Lilka to tak do 15-16 tygodnia non stop mnie bolał brzuch- tak okresowo wlasnie. Schizowalam sie strasznie, ale wszystko było ok.
Dodam tylko, ze w tych 2 poronionych ciazach nic mnie nie bolało:/
Dodam tylko, ze w tych 2 poronionych ciazach nic mnie nie bolało:/
Wzięłam nospe, luteinie i duphaston i jest lepiej...pocieszam się tym,że nie plamie, krwawie, nie boli mnie też brzuch...tylko ta lewa strona w okolicach jajnika i z tyłu pleców, też po lewej stronie...może to jakaś rwa kulszowa czy coś...
Ale i tak się boję,że mogłam zaszkodzić Maluszkowi, a tego to sobie nie wybacze nigdy...:-(
Ale i tak się boję,że mogłam zaszkodzić Maluszkowi, a tego to sobie nie wybacze nigdy...:-(
G
gość 94049
Gość
Apolinko może rzeczywiście się przeciazylas. A bywa też tak że te pachwiny, okolice jajników pobolewaja.
Wydaje mi się, że to nie dzidziuś tylko przez coraz bardziej uciskane narządy.
Mam nadzieje, ze zaraz i tym zapomnisz, ale dziś już sobie poleż :-)
Zaprowadziłam Frania do klubiku, dziś nie było płaczu. Pewnie dlatego, że powiedziałam, iż nie będzie tam spał. Bo to chyba był problem, zobaczymy jeszcze. I jeszcze wstapilam do sklepu po żelatynę, bo będę robiła dietetyczny deser. Oczywiście grosza w portfelu brak i musiałam dobrać do 10 zł. I tak i to dobralam....chalke Nie mogę się od niej oderwać.
Wydaje mi się, że to nie dzidziuś tylko przez coraz bardziej uciskane narządy.
Mam nadzieje, ze zaraz i tym zapomnisz, ale dziś już sobie poleż :-)
Zaprowadziłam Frania do klubiku, dziś nie było płaczu. Pewnie dlatego, że powiedziałam, iż nie będzie tam spał. Bo to chyba był problem, zobaczymy jeszcze. I jeszcze wstapilam do sklepu po żelatynę, bo będę robiła dietetyczny deser. Oczywiście grosza w portfelu brak i musiałam dobrać do 10 zł. I tak i to dobralam....chalke Nie mogę się od niej oderwać.
reklama
barbinka13
Raptus ja od kiedy jestem w ciąży, chodzę na siuśki wieczorem i w nocy bardzo często. Od 20.00 do 24.00 w nocy potrafię być 4 razy w łazience, a potem jeszcze obowiązkowo o 3 nad ranem lub o 5.00 :-) I nie ma przeproś!
Apolinko ja też tak miałam, jak się troszkę więcej nachodziłam. Leż i odpoczywaj jak najwięcej. Będzie dobrze
Kruszko smacznego
Apolinko ja też tak miałam, jak się troszkę więcej nachodziłam. Leż i odpoczywaj jak najwięcej. Będzie dobrze
Kruszko smacznego
Podziel się: