reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jakie badania zlecił?
Gdzie je wykonywałaś?
Czy zaproponował Wam jakieś inne leczenie oprócz tych wlewów?

Iris i ja będę sie uśmiechać o PDF o cukrzycy. Jakiś dłuższy czas temu wyszedł mi cukier w moczu. Juz wtedy robiłam krzywa (jakos chyba 24tc). Mieściłem sie w normach 80/163/123. Potem chwilowo było dobrze... A teraz znowu wyszedł cukier w moczu :( ehhh
Życzę udanej majówki dla wszystkich :)

Cześć dziewczyny u mnie masakra mały od 2 dni ma takie kolki ze nie wiem co robić praktycznie co posiłek, daje mu krople ale jak nie przejdzie do wieczora to jadę na ip

Gogac spróbuj butelek tommee tippee te z rurką do odpowietrzania. Kropli jest kilka rodzai. Ja testowałam wszystkie a pomogły bobotic forte a zaczynałam od niby najlepszego lefaxu. Zuza też dawała czasu. Potrafiła nie spać cały dzień i noc :-(

reklama
Alokin mam butelkę dr Browna z rurką używam niemieckich kropli sap simplex mam też zawiesine na receptę debridat jak na razie bez skutku: -( stosuje też termofor z ziaren wiśni a zuza też płakała prawie po każdym posiłku czy tylko wieczorem? Na szczęście jak na razie po każdej akcji zasypia nie wiem może spróbuję innych kropli

Do góry