reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Alokin to jakkolwiek się to zwie, MLR mamy z mężem 78% czyli chodziło mi o zgodność w sensie nieodrzucania mężowego zarodka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Nafoczka to rewelacyjny wynik!!! Ja po 9 szczepieniach miałam 36,6 ale to nie ma nic wspólnego ze zgodnością i sterydem.

Alokin dzięki za polecone krople jest lepiej chociaż wczoraj tak mi chlusnal wymiocinami chyba z metr do przodu także jak nie urok to sraczka. ...:-)
Zula Olusia ja was podziwiam wam powinno się medal dac! !! Ja z jednym i chodzę niewyspana
Pytanie do dziewczyn po porodzie z mutacja czy bierzecie jeszcze profilaktycznie acard ?bo ja od dawna mam jedną zyle na nodze i myślałam że w ciąży będę miała żylaki ale na szczęście nic się nie działo za to teraz boli mnie ta żyła i nie wiem co robić chyba będę musiała do lekarza iść...

Witajcie dziewczynki, przepraszam że się nie odzywam ale u mnie non stop coś się dzieje. Moja starsza córa miała prawie co weekend zawody a jak nie zawody to treningi. Poza tym siedzimy na nowym mieszkaniu i malujemy, myjemy okna itd. Ja jutro wracam do pracy, już wiem że przez 2 tygodnie muszę gdzieś przycupnąć, nie wrócę teraz na swoje miejsce bo zajęte:eek: Ale robić mam to samo:)
U Bachny wszystko w porządku, w wieku 6 miesięcy zaczęła raczkować, 2 tygodnie później siadać a zaraz jak skończyła 7 miesięcy zaczęła stawać na nogi przy sprzętach. Nieziemska jest, do tego wcześniak:-) Je wszystko, apetyt ma super, jeszcze nie odmówiła zjedzenia czegoś:) Śpi nadal całą noc ale budzi się wcześniej, koło 6-7 rano.

Gogac co do acardu to też mnie to interesuje bo zaczęły mi wychodzić żyły na nogach i trochę mam stracha. Ale jeszcze raz, 2 razy dziennie karmię piersią i nie wiem czy mogę.

Ewa, Raptus serdecznie gratuluję!!! Strasznie się cieszę:-D Raptus ja też miałam plamienia/krwawienia do 11 tc a Basia jest cała i zdrowa:) Uwierz w swoje dzieciątka!!!

Ostatnia edycja:
Barbinko Dziękuję, że słowa otuchy :-*

Raptusku, czuje się w miarę dobrze, dokucza mi ból tego jajnika, prawa strona, bo i mdłości i wymioty, ostatnio po kolacji od razu idę zwrócić wszystko, biorę to za dobry znak, wiec jestem spokojniejsza, choć piersi mało co bolą, a nawet chyba mnie się zmniejszyły, no ale jeszcze 2 dni i się okaże...a co u Ciebie? Jak się czujesz? Krwawienie ustalone?
Domi jak u Ciebie?
Madzia jak po wizycie?

Ostatnia edycja:
Nie czytaj tych głupot :-) bądź dobrej myśli...ale wiem,że te nasze ciążę to jeden wielki stres, wiec tez Ciebie rozumiem...ale na pewno będzie wszystko dobrze :-) a kiedy idziesz teraz do lekarza?

Raptus ja tak miałam ze serduszko pięknie biło 160 a po tygodniu juz niestety nie biło ale to nie ma reguły ty przynajmniej wiesz jakie leki masz brać ja dopiero zaczynam leczenie . Pozdrawiam cie i nie martw sie na zapas

reklama
raptus sa ciaze w ktorej nie ma objawow,.sa tez takir ktore codziennie sa inne,.ale.i tez takie co mocni daja w doope.
Uwiez w swe szczescie i jiech rosna.
Ps to dopieto poczatek a co dopiero przy polowie bedzie :)glowa do gory.

Do góry