reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka do grona starających się dołączam jeszcze ja, dopiero od następnego (majowego) cyklu, ale niestety już bardzo dużo czasu zajmuje mi myślenie, że może tym razem starania będą trwały długo... ach głowa i odpowiednie myślenie w tym wszystkim takie ważne a tak trudno nad tym zapanować:(

reklama
Kinga hmm gdzies cie przegapiłam w tej ilosci osób.. w kazdym razie witaj w naszym gronie (staraczek) i tak ogólnie :)
Hmm ja jakoś spokojna jestem a nawet wręcz radosnie nastawiona na "przytulanie" :-D uważam, że zrobilam co mogłam, wyniki poprawiłam, wiosna sprzyja, brzuszek znikł na diecie - mozna mężowi sie pokazać, a nie tylko po ciemku ;-)

Nie trudno było mnie przegapić, na razie zbyt aktywna nie byłam, ale dla usprawiedliwienia nigdy wcześniej na żadnym forum się nie udzielam, więc dopiero powoli nabieram wprawy:) Podobno okres wiosenno-letni jest bardzo dobry na zachodzenie w ciążę, więc miejmy nadzieję, że dla nas też będzie szczęśliwy:) Nafoczka ja też ostatnio trochę brzucha zgubiłam, trzeba przyznać, że poprawia to nastrój:)

To moze ja porannie podziele sie dzisiejszym widoczkiem?

Dzieki dziewczynki za dobre slowa. Wiem, ze nastawienie duzo daje ale ja zawsze bylam raczej pesymistka wiec i teraz po tych stratach ciezko mi wykrzesac te pozytywne fluidki. Do tego troszke czuje presje uplywajacego czasu i wiem, ze latwiej nie bedzie;)

Sciskam mocno!

ImageUploadedByForum BabyBoom1430324978.220869.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430324978.220869.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430324978.220869.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 52
Wkońcu się doczekałam na termin wizyty immunologa w Klinice 2.06- dobre i to :-) Zobaczymy co nam słynny Dr powie :confused:Czy już mamy zawieszać broń...? Kolejna wizyta u innego immunologa 01.07 także będziemy mieć 2 opinie, lub podwójne zamieszanie...
Za tydz kontrolny wymaz. Czyli nadal w zawieszeniu:sorry:

Tola to nawet nie wiedzialam o tym ze przyjezdza ktos do kliniki..musze kolezance powiedziec o tym immunologu bo uniej tez organizm odrzuca zarodki..

reklama
Do góry