reklama
P
_pietrucha_
Gość
Ewa - no ja nie miałam odczucia żadnego dźgania czymś gorącym. Natomiast są różne bóle, ciągnięcia, kłucia. Bierzesz nospę?
Weź nospę, nawet dwie, magnez. Połóż się, nogi w górę. Jak będzie bolało i się będziesz martwić to jedź do lekarza albo na Ip niech sprawdzą :*
Weź nospę, nawet dwie, magnez. Połóż się, nogi w górę. Jak będzie bolało i się będziesz martwić to jedź do lekarza albo na Ip niech sprawdzą :*
Dziękuję dziewczyny. Internet też uspokaja w tym względzie. Z lekarzem nie mam kontaktu a izba przyjęć to dla mnie ostateczność, dlatego chciałam zapytać, czy któraś tak miała, bo czytam, że kłucia są efektem przekrwienia macicy, ale mnie już wszystko stresuje. Usg miałam w niedzielę, wszystko było ok, ale żeby się nie martwić musiałabym chodzić codziennie
Esperanza86
Fanka BB :)
Magda, problem z nasieniem jest naprawde do zwalczenia. My sie balismy wynikow meza po chemioterapii i rzeczywiscie byly slabe, ale po chorobie drastycznie zmienilismy diete, prawie zrezygnowalismy z soli i pieczonego miesa, jemy duzo warzyw i tez sami robimy soki z burakow i marchwi. Bylismy u dwoch andrologow i mowili, ze cykl zycia plemnika to 3 miesiace i po dobrej kuracji po tym czasie moze byc naprawde o wiele lepiej. Glowa do gory! Moj maz ma teraz dobre wyniki, łącznie z defragmentacja DNA.
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dziewczyny mozna brac rownoczesnie Prewenit intesiv i Magnefar b6 czy lepiej osobno magnez z niczym?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Podziel się: