reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A propos witaminek na poprawę jakości nasienia, kilka miesięcy temu natknęłam się na blog jednej pary, która również zmagała się ze słabą jakością plemników. Lekarze przepisywali super ekstra witaminki a wyniki ciągle słabe, kolejna zmiana lekarza przyniosła ogromne zaskoczenie, w końcu ktoś się doszukał, że za tymi kiepski wynikami stoi bardzo utajona, przewlekła infekcja i witaminki zamiast pomóc tylko odżywiły i wypasły te bakterie.

reklama
Misiejek,prl wyszłam mi 9 a po obciążeniu 163,więc jest więcej podwyższona niż dziesięciokrotnie.Norprolac mnie po pierwszej dawce tak zamulił,że przespałam całą noc i cały dzień:szok:.Dobrze,że miałam wolne.Następnego dnia już było lepiej.W dzień wizyty robiłam FSH,LH i estro,gin powiedział,że mam owulację jak nic.Zresztą jestem po stymulacji clostilbegytem i czuję mocno tę owulację.Rozsadza mi jajniki.Ale powiedział,że mam w tym cyklu szansę na zajście bo nieraz jedna tabletka na obniżenie prokaktyny może zdziałać cuda.Zobaczymy,wierzę w niego bo niejednej dziewczynie pomógł,pomimo,że jest zwykłym ginekologiem a nie specjalistą od leczenia bezpłodności.Tak naprawdę to on zalecił mi szczepienia.I stwierdził,że to jest jedyne normalne rozwiązanie,żeby mieć dziecko.Inaczej daje mi małe szanse.Zula a ciekawi mnie jakby taka pani doktor ,która jest przeciwna szczepieniom,nie mogła przez dłuzszy czas zajść czy nie łapała by się każdej możliwości.

Ha, czyli normalne wyniki byly w normie , dopiero po obciążeniu wyszło szydło że tak powiem ?
w takim razie chyba i ja sie skusze na takie badanie , bo teraz mam praktycznie przekroczoną, a moj gin nie
widzi problemu.. :-(
poki co łykam tego castangusa i pije ziółka sroki, po nowym roku powtórze badanie z obciażeniem, moze cos się wyjaśni..

A tak z innej beczki.. dla bardziej doświadczonych ( szczególnie Enya:)
podpowiedzcie jak to jest z tym mierzeniem temperatury ? , zaplanowałam sobie od dzisiaj , obserwowac swój organizm , kiedy płodne itd..
rano jeszcze przed wstaniem, mierzyłam sobie temperature termometrem rtęciowym w ustach ( gdzie indziej poki co sie boje wkładac ;-)) no i dupa , nawet kreska nie podskoczyła :sorry2:
nie wiem czy to kwestia termometru , czy ja cos źle robię..
Dzis palnuje zakupic elektroniczny, bo mam jakaś jazde i stracha, że usne z tym rteciowym , przgryze i bedzie zgon... :baffled:
Myślicie że sie nada ?
a i jeszcze jak by Któraś z Was gamoniowi wytłumaczyła jak to jest z tym śluzem, jak to badać dokładnie ???
Bede wdzięczna :-)

Enya przyjmij już dzisiaj NAJSERDECZNIEJSZE życzenia urodzinowe !!!, żeby ten nowy rok ,
a najlepiej najbliższy cykl przyniósł spełnienie Twoich marzeń.
Buźiaki !!!

na weekend pewnie znikam z forum, bo juz czuje jak mnie Mama weźmie w obroty świąteczne,
to nie bede miec chwili nawet sie podrapać :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Arla ProFertil rewelacja.. naprawdę polecam nam bardzo pomógł bardzo szybko 2x1 przez 3 mieś. Do tego można dołożyć Salfazin 1 na wieczór bo zawiera cynk. Jeśli mąż je dużo owoców to ok, ale jeśli nie można dołożyć wit C i A np Capivit A+E i wit C.
Pozdrawiam Was wszystkie:)

Ostatnia edycja:
miromirka- dzieki kochana, dołoze dołzoe wedługo twoich zleceń;) ja pierdziele dość że ze mną tyle problemów to jescze druga strona zawodzi- jakis sajgon

Eneja- kochana dołaczam się do życzeń- duzo zdrówka, zadowolenia z córci i meża, kasiorki i oby to największe marzenie w koncu sie spełniło ;*******

Enyo kochana!zdrowka,szczęścia,pomyślności... Spełnienia w życiu osobistym i zawodowym.... sukcesów w każdej płaszczyźnie życia...
Samych dobrych dni... I oby Twoje największe dzidziusiowe marzenie sie spełniło...

10173.jpg
Enya Wszystkiego Najlepszego!!!!

Załączniki

• 10173.jpg
    10173.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Enya - wszystkiego naj...a w szczególności tego jednego :-).Samych dobrych chwil w życiu.

Dziewczynki podczytuję was codziennie, kibicuję mocno wam wszystkim. Jakoś weny nie mam.Chyba lekka depresja przedswiąteczna - zdałam sobie sprawę że ostatnie 2 lata żyję ciążą i przygotowaniami...
Jestem już po usg kontrolnym, przepływy bardzo dobre i można się starać.I właśnie w tym szczęśliwym momencie sfiksowała mi tarczyca, TSH skoczyło w kosmos i znowu duuuupa..No to się wygadałam.

Do góry