reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczynki Z okazji Świąt życzę Wam przede wszystkim zdrowia, dużo miłości i przyjaźni, pogodnej atmosfery przy wigilijnym stole, dużo prezentów, a w szczególności jednego:) I niech rok 2014 lepszy od obecnego! Już zafasolkowanym - zdrowego i pięknego dzieciatka na świecie! :D

Ja jestem Dziewczynki:) Właśnie dzisiaj podpisaliśmy nasz cyrograf czyli umowę kredytową i w maju wkraczamy do swojego pięknego mieszkania:-)
Truskaweczko ja Cię w sumie podziwiam teraz - ja oklapłam, nie chce mi sie nic, nawet do gina mi się nie chce iść. Czekam na ciążę - ograniczyłam się tylko do kupienia mężowi Sulfazinu i foliku. Dałam sobie na to czas z jednoczesnym doszczepianiem (byłam w grudniu więc kolejny raz w lutym ale ja wierzę w ciążę wcześniej). Jesli teraz nie wyjdzie to mam jeszcze w sumie cykl następny bo mąż raczej dopiero w lutym wyjeżdża na stałe. Dzisiaj wieczorem zaczynamy działać bo mój mąż podchody robi od dawna:)

Cześć:)
Kaira przeziębiłaś się w ciąży? Jak dzidziuś? Czujesz już coś?
Enya fajnie byłoby mieć takie sylwestrowe dziecko heheee... Mam koleżankę "wigilijną", jej tata jak pyskowała to zawsze mówił, że trzeba było lepiej pójść na pasterkę;)
Mam z pracy kartę luxmedu i pozapisywałam się do reumatologa, endokrynologa i kardiologa póki jeszcze "pracuję". Specjaliści kiepscy, ale może mnie jakoś ukierunkują, to poszukam później lepszych.
Doszły jeszcze wyniki przeciwciał antyłożyskowych, też ujemne. Postanowiłam zapisać się do Jerzak, a jak już będę w Warszawie to też do hematologa (czytałam o kilku dobrych na moje wyniki właśnie w Wawie).
Trochę mi głupio bo dopiero niedawno poroniłam, a zapisałam nas na sylwestrowy bal, ale nie chcę smutów w domu... Poza tym tuż przed świętami dopadło mnie przeziębienie i dopiero dziś czuję się dobrze, "na pochyłe drzewo wszystkie kozy skaczą", czy jakoś tak...
Truskawko, a Ty jakie masz plany leczenia na najbliższy czas?

Cześć Dziewczynki, ja też już wracam:*
Święta zleciały, na szczęście, starałam się nie płakać, ponoć jaka wigilia taki cały Rok, zresztą wszytsko było inaczej niż zawsze, może w końcu się odmieni los.... Truskaweczko, piericzki były wspaniałe, wszyscy je tak chwalili, naprawdę były pyszne, a przepis bardzo prosty, bardzo Ci dziękuję:) Gosiu, dpbrze, że wszystko wzięłaś w swoje ręce, mi lekarz powiedział, żę dobrze, że ten antyfosfolipidowy zespół ujemny, ale gdyby wyszedł byłoby wiadomo dlaczego.... na razie skupił się na tym moim zapaleniu, o któym Wam pisałąm, żadna z maści, którą mi dał, nie pomogła, tylko tamtum rosa,.... jest najlepszy, dalej się nim podmywam i zażwyam lacibios femina, a lekarz pobrał mi wymaz, mam nadzieję, że nic nie wyrośnie, w poniedziałek idę do niego, poproszę też o jakieś skierowania co mogłabym teraz porobić. Po nowym roku zrobimy z meżem kariotyp, a resztę, to już nie wiem.....Kaira, mam nadzieję, że si już wykurowałaś:* , Enya, wierzę, że tym razem się uda:*

Ja na razie szukam pracy.... wysyłam CV, ale nikt nie odpisuje, pasowałoby żebym coś znalazła, i zaczepiła się gdzieś choć na pół roku.....
Na sylwestra idę do kuzynki, nie za bardzo chce, ale nie możemy się tak całyc zas smucić....u mnie w Rodzinie, nikt nie wie, co sie stało, już sama nie wiem, czy tak lepiej, z jednej strony nikt nic nie pyta, i nie współczują mi (choć pewnie mówią, że ona dalej nie w ciąży....) a z drugiej, właśnie nie rozumieją chyba dlaczego trochę się zmieniłam, już nie jestem tą sama dziewczyną, uśmiechnięta pełną energii, pewną siebie....

Dziewczynki całuję Was, ja czekam teraz dalej na ten okres, a potem na zielone światło od lekarza, mi kazał rok odczekać...... muszę znależć listę badań, któe Wy robiłyście:*

Buziaki;-)

Gosiu koszyczku dziękuję.Dopiero dochodze do siebie po chorobie.Nie brałam antybiotyku tylko domowe sposoby byłamu lekarza przepisał mi antyb ale kazał poczekać.Teraz mi katar został. Dzidzius chyba dobrze.Jedyny objaw który mi został to bóle cycuchów, i brzuch rośnie.Ruszać ruszał, ale teraz coś ucichło.NA sylwka w domu w łożku zostaje.
Koszyczku Dlaczego rok kazał odczekać teraz? i link do badania po poronieniu https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/badania-po-poronieniu-17666/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gosiu, koszyczku to Wy widzę też macie plan już na dalsze leczenie:) I dobrze:-) Ja przypominam sobie jakiego miałam powera jeszcze parę miesiecy temu a teraz klapa....Myślę bardziej o mieszkaniu niż o starankach teraz i bardzo dobrze;-)
Gosiu fajnie byłoby mieć dziecko Sylwestrowe, ale rok temu miałam podobnie - z tym że na Sylwku już wiedziałam o ciąży i nie piłam (zaszłam w ciążę na wyjeździe do Zakopca ok. 18.12). Teraz mam zamiar super sie bawić bo mam nadzieję że na kolejnego Sylwestra już nie pójdę bo będę z dzieckiem siedziała w domu:-D

Kaira
dobrze że już lepiej i powiem Ci że ten suwaczek zasuwa Ci że hej!!!

Pozdrawiam Was wszystkie i jutro jak wyleczę kacorka to coś więcej napiszę:)
Reszta dziewczynek - meldować się!!!

Ostatnia edycja:
reklama
ja też się melduję :tak: enya super z tym mieszkankiem...:cool2:kaira wypoczywaj i uważaj kochana ... zgadzam się z enya... suwaczek tak szybko się posuwa :tak: ściskam resztę dziewczyn poświątecznie !!! reszta zula, misiejek, barbinka, i wszystkie pozostałe odzywać się !!!
ja 2.01 ide do szpitala...

Do góry