Enya pewnie wieczorkiem coś napiszę, wczoraj miałysmy okazje pogadac z godzinke, czekajac pod gabinetem
, ja wchodziłam około 19, a Enya jako ostastnia za mną, więc pewnie tam Maline przemaglowała
Ogólnie to wcale tak łatwo sie z nim nie gada, miałam te swoje pytania przygotowane na kartce, to ucinał je dośc szybko i za duzo sie nie dowiedziałam. Np. pytałam jak to jest , dlaczego po szczepionkach wzrosły mi NK , a miały spadac, to powiedział tylko że to sie zmienia, i ze ważne że aktywnosc spadła.
jak spytałam czy po szczepionkach trudniej sie zachodzi , to tylko się uśmiechnał , i powiedział że pierwsze słyszy
Zula to mówisz że progesteron trudno przedawkować ? , w takim razie zrobię sobie badania , i tak dla swietego spokoju , mam plan zrobić wieksząć podstawowych badań jeszcze raz, typu hbs, hcv, itd.. wiem że krew badaja, ale po tych pulowanych wole mieć 100 % pewnośc.
Zreszta od poronienia mineło panad pół roku, wiec lepiej te badania powtórzyć.
A że z pracy mam to w pakiecie za darmo, wiec czemu nie
Tylko juz mnie ta moja ginekolog za drzwi chyba wyrzuci , bo jestem u niej co dwa tygodnie, i zawsze z lista żądań- nie bardzo ma jak sie wykazac, bo ja zawsze mądrzejsza
co do dawkowania duphastonu, malina powiedział, że jak tylko bedzie pozytywny test mam zapisac sie na wizytę, i wtedy przepisze jeszcze luteinę.
A powiedz coś wiecej , jak przebiega ten zabieg Crio ??
bo w tym temacie jestem zielona,
Barbinko a Tobie nie mówił, że to tylko jedno doszczepianie ?
bo w sumie powinnysmy miec tak samo ...
ogolnie dosc róznie stosuje te szczepionki, Dziewczyna którą spotkałam w Łodzi , kótra nota bene okazała sie moja sasiadką
, po dwóch szczepionkach miała brak hamowania, teraz zadzowniła po kosultacje do maliny , czy może od razu pullowane, to się zgodził , ale dowalił od razu 3
Nie wiem czy kasa, czy jakiś nowy sposób na dobry MLR.