Kochane moje MAJ minął!!!! najgorszy był początek, nie obchodziłam urodzin, nie odbierałam telefonów, schiza totalna. Później zaczęłam odpuszczać i wydawać masę pieniędzy na terapię wyprawkową
Apolinka, Sykatynka, Barbinko buziaki gorące.. Wszystko będzie dobrze brzuchy do przodu
Co do piersi, to ja też się bez przerwy się po nich macałam
ta ciąża była błogosławieństwem dla mojej psychiki, bo było mi niedobrze bez przerwy, piersi pobolewały (z przerwami ale jednak) i Młoda zaczęła wcześnie dawać znać o sobie. Inaczej bym chyba na jakichś prochach uspokajających jechała.
Raptusku, a nie ma u Ciebie w pobliżu żadnego innego szpitala? mnie zostawili przy bardzo małych jednorazowych plamieniach i nie chcieli wypuścić przez następne 3 dni. Skonsultuj się z lekarzem, albo pozmyślaj ostro na IP.
Alusia, Ewa ściskam mocno
ciekawa jestem która z nas wyłamie się z 24?
U nas Młoda prawie o 2 tyg rozmiarem wyprzedza termin, ale szyjka nadal mega pancerna :-) ale i tak się oszczędzam.
Na ostatniej wizycie lekarz robił już GBS, trochę z nim się sprzeczałam, że za wcześnie, ale on chyba coś przeczuwa, że ja się rozpakuję wcześniej. Ja oczywiście wolę donosić, choć powoli coraz mi ciężej i dzisiejsza temperatura już mnie umęczyła. Młoda też daje mi popalić: muszę spać na siedząco, bo mam refluks, potrafi całą noc fikać koziołki a na ktg nawet nie drgnąć, smyra mnie pod żebrami tak, że aż podskakuję i wali w szyjkę macicy. Pocę się i chrapię jak lokomotywa
i mam bez przerwy ochoty na słodkie, choc muszę
trzymac dietę !! ehh mój kochany cud
Zaczęłam juz na serio ogarniać wyprawkę i w ty tyg wybieram się już po łóżeczko
, pokoje już odmalowane, ciuszki skompletowane, kocyki i pościel uszyta. Zabieram się za pranie ;-) prasować będzie teściowa
.
I tym optymistycznym akcentem kończę swój post i przesyłam mnóstwo dobrej energii i pozytywnych fluidków.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ogromna porcja dla staraczek!!!!