reklama
neli78
Fanka BB :)
Raptus, jak sytuacja? Jestes w domu czy w szpitalu? Wszystko ok?
Raptusku nie zamartwiaj się, tak jak piszą dziewczyny- nie musi się dziać nic złego, bądź spokojna.
Sykatynka jeszcze tydzień musisz wytrzymać, będzie dobrze!
Apolinko chyba u Ciebie spokojniej?
Alusia super przeszłaś ciążę, cudnie.
U mnie po biopsji endometrium wyszedł stan zapalny, brałam antybiotyk i za 2 tygodnie kontrolna biopsja. Czeka mnie jeszcze jedna szczepionka i MLR i mam nadzieję wreszcie zielone światło.
Sykatynka jeszcze tydzień musisz wytrzymać, będzie dobrze!
Apolinko chyba u Ciebie spokojniej?
Alusia super przeszłaś ciążę, cudnie.
U mnie po biopsji endometrium wyszedł stan zapalny, brałam antybiotyk i za 2 tygodnie kontrolna biopsja. Czeka mnie jeszcze jedna szczepionka i MLR i mam nadzieję wreszcie zielone światło.
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Z tego co czytałam Dr też słynny ze szczepień jest. Pewnie bedzie chciał te MLR, tego nie mamy. Szczerze nie stać mnie na szczepienia. Wiem, że wybiegam przed szereg.
Ana mamy ujemne- w diagnostyce. P/c p/c łożyskowe sie robią. Zero punktu zaczepienia.
Trace nadzieje, że to się kiedyś uda...
Pewne jest to że coś jest do d.., tylko coooo?
Do tego chciałam podejśc do crio w czerwcu. Nie chcieli mnie zarejestrowac na termin. Bo dr nie ma miejsc. Ehhhhh znów pod góre...
Ana mamy ujemne- w diagnostyce. P/c p/c łożyskowe sie robią. Zero punktu zaczepienia.
Trace nadzieje, że to się kiedyś uda...
Pewne jest to że coś jest do d.., tylko coooo?
Do tego chciałam podejśc do crio w czerwcu. Nie chcieli mnie zarejestrowac na termin. Bo dr nie ma miejsc. Ehhhhh znów pod góre...
reklama
Tola doskonale Cię rozumie i trzymam kciukasy. Nie ty jedna tak masz, ja tez na tysiace badań nie mam nic zdiagnozowane konkretnie, a to co jest to wyglada na niewiele, zadnych a żadnych przeciwciał, MLR i genetycznie ok i uklad krążenia też? więc o co kaman? co mogłam wyprowadziłam dietą, ale czy dieta jest lekarstwem hmmm nie mnie to oceniać, coco dżambo i próbujemy dalej... generalnie nie znając wroga jak masz czas to zapisz sobie pytania, bo ja zawsze zapominam o coś zapytać
trzymam kciuki&&& i za naszą raptusową Raptus też &&&& ;*
trzymam kciuki&&& i za naszą raptusową Raptus też &&&& ;*
Podziel się: