reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja 2 lipca odstawiam leki, więc myślę, że mogę być pierwsza :laugh2: Bo już mam przeokrutne skurcze, myślę, że gdyby nie tabsy to dawno bym urodziła.

reklama
:) Ewa a jakie leki odstawiasz?
Zapomniałam lekarza zapytać o ten acard. Zaćmienie ciazowe po prostu. Kiedy go odstawiacie?

Raptusku nie zamartwiaj się, tak jak piszą dziewczyny- nie musi się dziać nic złego, bądź spokojna.
Sykatynka jeszcze tydzień musisz wytrzymać, będzie dobrze!
Apolinko chyba u Ciebie spokojniej?
Alusia super przeszłaś ciążę, cudnie.
U mnie po biopsji endometrium wyszedł stan zapalny, brałam antybiotyk i za 2 tygodnie kontrolna biopsja. Czeka mnie jeszcze jedna szczepionka i MLR i mam nadzieję wreszcie zielone światło.

Dziś mamy z M wizyte u immunologa. Tak się jakoś boję, że miejsca nie potrafię sobie znaleźć...
Mam mętlik w głowie? Zupełnie nie wiem co mam pytać...
:-(

Tola trzymam kciuki za wizytę. Co do pytań, to po prostu szczerze opisz swoja historię i powiedz że potrzebujecie pomocy. Powinno wystarczyć. Będzie dobrze.

Z tego co czytałam Dr też słynny ze szczepień jest. Pewnie bedzie chciał te MLR, tego nie mamy. Szczerze nie stać mnie na szczepienia. Wiem, że wybiegam przed szereg.
Ana mamy ujemne- w diagnostyce. P/c p/c łożyskowe sie robią. Zero punktu zaczepienia.
Trace nadzieje, że to się kiedyś uda...
Pewne jest to że coś jest do d.., tylko coooo?

Do tego chciałam podejśc do crio w czerwcu. Nie chcieli mnie zarejestrowac na termin. Bo dr nie ma miejsc. Ehhhhh znów pod góre...

reklama
Tola doskonale Cię rozumie i trzymam kciukasy. Nie ty jedna tak masz, ja tez na tysiace badań nie mam nic zdiagnozowane konkretnie, a to co jest to wyglada na niewiele, zadnych a żadnych przeciwciał, MLR i genetycznie ok i uklad krążenia też? więc o co kaman? co mogłam wyprowadziłam dietą, ale czy dieta jest lekarstwem hmmm nie mnie to oceniać, coco dżambo i próbujemy dalej... generalnie nie znając wroga ;) jak masz czas to zapisz sobie pytania, bo ja zawsze zapominam o coś zapytać ;)

trzymam kciuki&&& i za naszą raptusową Raptus też &&&& ;*

Do góry