reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Aaa :) zrozumiałam, że jeszcze nie byłaś :) Ja niestety za późno trafiłam do pani dr. Nie marnowałabym czasu na szczepienia.
A co Ci zaleciła? Jeśli mogę zapytać?
Intralipid w okolicy owulacji. Accofil co kilka dni. Po owu codziennie encorton, acard i luteinę, ale nie znam dawek. No i wiadomo kwas foliowy, B12, D3 i żelazo :)

Dziękuję :) jeszcze się waham, trochę to dużo jak dla mnie
Jedyne, nad czym bym się zastanawiała, to accofil. Reszta jakoś mnie nie stresowała :)
Rozumiem dylematy. Rozumiem podejście-nie za wszelką cenę. Dlatego zaciskam kciuki za decyzję :) Obojętnie jaka będzie. jedyne pomyśl, czy za jakiś czas(kiedy będzie za późno), czy nie będziesz żałować, że czegoś tam nie spróbowałaś...
To nie są lekkie decyzje :)

reklama
Jedyne, nad czym bym się zastanawiała, to accofil. Reszta jakoś mnie nie stresowała :)
Rozumiem dylematy. Rozumiem podejście-nie za wszelką cenę. Dlatego zaciskam kciuki za decyzję :) Obojętnie jaka będzie. jedyne pomyśl, czy za jakiś czas(kiedy będzie za późno), czy nie będziesz żałować, że czegoś tam nie spróbowałaś...
To nie są lekkie decyzje :)
A co złego jest w accofilu? Zostałam poinformowana, że bez niego nie mam szans na ciążę, bo się nie utrzyma

Do góry