reklama
C
Chemik97
Gość
To właśnie o niej mowa.Na śląsku masz dr Iwonę Janosz. Nie wiem czy znasz,ale polecam.ogarnia immunologię.
Potwierdzam-intralipid obniża NK.
burczuś
Fanka BB :)
No to nie czekaj, zapisuj się do niej Myślę, że nie pożałujeszTo właśnie o niej mowa.
C
Chemik97
Gość
Już jestem po dwóch konsultacjach i mam plan leczenia. Tylko nie wiem czy się na niego zdecydowaćNo to nie czekaj, zapisuj się do niej Myślę, że nie pożałujesz
burczuś
Aaa zrozumiałam, że jeszcze nie byłaś Ja niestety za późno trafiłam do pani dr. Nie marnowałabym czasu na szczepienia.Już jestem po dwóch konsultacjach i mam plan leczenia. Tylko nie wiem czy się na niego zdecydować
A co Ci zaleciła? Jeśli mogę zapytać?
C
Chemik97
Gość
Intralipid w okolicy owulacji. Accofil co kilka dni. Po owu codziennie encorton, acard i luteinę, ale nie znam dawek. No i wiadomo kwas foliowy, B12, D3 i żelazoAaa zrozumiałam, że jeszcze nie byłaś Ja niestety za późno trafiłam do pani dr. Nie marnowałabym czasu na szczepienia.
A co Ci zaleciła? Jeśli mogę zapytać?
burczuś
No to plan jest jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz, czy wartoIntralipid w okolicy owulacji. Accofil co kilka dni. Po owu codziennie encorton, acard i luteinę, ale nie znam dawek. No i wiadomo kwas foliowy, B12, D3 i żelazo
Trzymam kciuki za decyzję i efekty
C
Chemik97
Gość
Dziękuję jeszcze się waham, trochę to dużo jak dla mnieNo to plan jest jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz, czy warto
Trzymam kciuki za decyzję i efekty
burczuś
Jedyne, nad czym bym się zastanawiała, to accofil. Reszta jakoś mnie nie stresowałaDziękuję jeszcze się waham, trochę to dużo jak dla mnie
Rozumiem dylematy. Rozumiem podejście-nie za wszelką cenę. Dlatego zaciskam kciuki za decyzję Obojętnie jaka będzie. jedyne pomyśl, czy za jakiś czas(kiedy będzie za późno), czy nie będziesz żałować, że czegoś tam nie spróbowałaś...
To nie są lekkie decyzje
reklama
C
Chemik97
Gość
A co złego jest w accofilu? Zostałam poinformowana, że bez niego nie mam szans na ciążę, bo się nie utrzymaJedyne, nad czym bym się zastanawiała, to accofil. Reszta jakoś mnie nie stresowała
Rozumiem dylematy. Rozumiem podejście-nie za wszelką cenę. Dlatego zaciskam kciuki za decyzję Obojętnie jaka będzie. jedyne pomyśl, czy za jakiś czas(kiedy będzie za późno), czy nie będziesz żałować, że czegoś tam nie spróbowałaś...
To nie są lekkie decyzje
Podziel się: