reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Pączki. W niedziele skauci sprzedawali ciasta pod kościołem. I jak tak przechodziłam to mówię do M "szkoda,ze pączków nie mają". Co mnie naszło? Nie wiem. Paczki jem raz w roku, chyba,ze ktoś ma własnej roboty. :-)

Iris Ty zaraz kończysz 30 tc :szok: Wow!

Inusia współczuję i podziwiam siłe do walki!

Espa rybko... Głowa do góry, myślę o Tobie &&&&&&&

Portia po 2h też

Ewa &&&&&&&&&&

Alusia a Ty co za wizytę dziś masz? Standardowa czy coś?

Nafoczka my to bzyku bzyku jak tylko płódny sluz się pokazywal. I tak codziennie do momentu zaniknięcia.&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Alus.ia widzę , że sporo dzis wizyt :) usg robię w przychodni u swojego doktorka. Ma tam na prawdę fajnego specjalistę :) Tęsknię trochę do naszego profesora, bo to taki przyjazny i dokladny człowiek. Gdyby nie odstawil mi heparyny, to bym go nigdy nie zmieniła.
Kruszka czas leci szybko. A jak u Ciebie samopoczucie? Ja bym chciala trochę nagiac czas aby byc juz chociaz w 36 tyg.. Włączyło mi się wicie gniazda... mąż nie ma ze mna lekko, bez przerwy truje mu o malowaniu i wozkach. Ogarniam wyprawkę póki mogę. Boję się o ostatnie tygodnie. Nie chciałabym się przeforsowac i przyspieszyc porodu. Bardzo bym chciala donisic. Dlatego staram się ogarnąć jak najwięcej a z drugiej strony wydaje mi się że na wszystko jest jeszcze za wcześnie.

Ostatnia edycja:
Raptusku,ale się cieszę!!! Gratuluję :-)
Mnie za to dziś jakieś źle myśli nadchodzą, jakaś niespokojna jestem...:-/ też dziś umówiłam się na prenatalne na 12.06, oby czas szybko minął do tego okresu...

Raptusku gratuluje :) mam nadzieję że dla nas wszystkich ten dzień będzie szczęśliwy ;)
Apolinko, wszystko będzie dobrze, niepokoje w ciąży są normalne, ale nie ma co się im poddawać :) postaraj się zająć jakoś myśli ;) choc muszę przyznac że ja przed usg zawsze swiruje.

Raptus bardzo sie cieszę że u ciebie wszystko dobrze i serduszka pięknie biją . Dla następnych dziewczyn zycze to samo .
Ja wlasnie dostałam pierwsza @ po poronieniu dokładnie po 8 tygodniach . Cieszę się bo wracam do formy .
Spotkanie w klinice poronien nawracajacych dopiero 16 czerwca ;(

Iris dziękuję za wsparcie ;-)
Daj koniecznie znać jak tam po wizycie, chociaż jestem pewna,że wszystko będzie ok ;-)

Maluch waży 1244 gramy i będzie raczej drobnym chłopczykiem, ale czuje się dobrze :laugh2:Szyjka mi się wydłużyła! Dziękuję za kciuki :*
Iris, Alusia czekam na dobre wieści od Was.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry