reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Medypred 4 mg to jak 8 mg encortonu ja brałam 15 mg i czułam się zupełnie normalnie to jest tak niska dawka sterydu , że nic nie powinno się dziać.
Dziękuję bardzo za uspokojenie :) w internecie można naczytać się takich rzeczy, że włosy dęba stają hehe... np że ktoś w 1,5 miesiąca przytył 20 kg, że apetyt jest nie do opamiętania, że się jest ciągle opuchniętym i wzdętym, a do tych ostatnich to ja mam tak czy siak skłonności i już zaczęłam się stresować hehe szczególnie, że o ostatnią ciążę staraliśmy się 8 miesięcy więc już mam wizję brania tych leków miesiącami haha
Ale jeszcze raz dziękuję, uspokoiłaś mnie :)

Nie martw się bierz leki i ciesz się , że masz odpowiedzialnego lekarza trzymam mocno kciuki
dzięki, jeszcze gdyby ten ogólny strach i niepewność minęły to już w ogóle byłoby cudownie.. długo zajęło nam ponowne podjęcie decyzji, żeby znowu zacząć się starać - ostatnie łyżeczkowanie to była ciężka sprawa, z pełną intubacją, z utratą krwi ok 1 l, trwało 2h i musieli poprawiać bo nie mogli zatrzymać mi krwawienia...a potem się jeszcze dowiedziałam, że zarysowali mi szyjkę :crazy: :frown:

reklama
Dziękuję bardzo za uspokojenie :) w internecie można naczytać się takich rzeczy, że włosy dęba stają hehe... np że ktoś w 1,5 miesiąca przytył 20 kg, że apetyt jest nie do opamiętania, że się jest ciągle opuchniętym i wzdętym, a do tych ostatnich to ja mam tak czy siak skłonności i już zaczęłam się stresować hehe szczególnie, że o ostatnią ciążę staraliśmy się 8 miesięcy więc już mam wizję brania tych leków miesiącami haha
Ale jeszcze raz dziękuję, uspokoiłaś mnie :)

dzięki, jeszcze gdyby ten ogólny strach i niepewność minęły to już w ogóle byłoby cudownie.. długo zajęło nam ponowne podjęcie decyzji, żeby znowu zacząć się starać - ostatnie łyżeczkowanie to była ciężka sprawa, z pełną intubacją, z utratą krwi ok 1 l, trwało 2h i musieli poprawiać bo nie mogli zatrzymać mi krwawienia...a potem się jeszcze dowiedziałam, że zarysowali mi szyjkę :crazy: :frown:
Też biorę 15 mg encortonu od czerwca i nic się nie dzieje ;) . W naszym przypadku strach niestety jest standardem i towarzyszy nam już do końca.

Dziewczyny po szczepieniach. Powiedzcie prosze swoje wspomnienia. Czy bardzo one bolą? Ile miałyście zlecone? Udało się Wam zajsc w upragniona ciążę?

Dziewczyny po szczepieniach. Powiedzcie prosze swoje wspomnienia. Czy bardzo one bolą? Ile miałyście zlecone? Udało się Wam zajsc w upragniona ciążę?
Witaj czy bolało samo wkłucie jest dla mnie bolesne później trochę ręce opuchnięte. Ból w skali 1/10 dla mnie 4. Ja miałam 3 serie po 3 szczepienia 2 w ciąży i jest Zosia później 2 doszczepiania 2 w ciąży i jest Ola. W sumie miałam bardzo dużo tych szczepień ale mam żywe dzieci . Czy się boje o siebie nie analizuje bo mi to nic nie da. Od porodu minęło prawie rok znów nie choruje myślę , że mój organizm wrócił do agresywności . Gdzie będziesz się szczepić?

Witaj czy bolało samo wkłucie jest dla mnie bolesne później trochę ręce opuchnięte. Ból w skali 1/10 dla mnie 4. Ja miałam 3 serie po 3 szczepienia 2 w ciąży i jest Zosia później 2 doszczepiania 2 w ciąży i jest Ola. W sumie miałam bardzo dużo tych szczepień ale mam żywe dzieci . Czy się boje o siebie nie analizuje bo mi to nic nie da. Od porodu minęło prawie rok znów nie choruje myślę , że mój organizm wrócił do agresywności . Gdzie będziesz się szczepić?
Dziękuję za odpowiedź. Umówiłam się do APC w Łodzi. Byłam na 2 wizytach u doc P. Według niego to moja jedyna szansa.

reklama
Do góry