Dziękuję bardzo za uspokojenie w internecie można naczytać się takich rzeczy, że włosy dęba stają hehe... np że ktoś w 1,5 miesiąca przytył 20 kg, że apetyt jest nie do opamiętania, że się jest ciągle opuchniętym i wzdętym, a do tych ostatnich to ja mam tak czy siak skłonności i już zaczęłam się stresować hehe szczególnie, że o ostatnią ciążę staraliśmy się 8 miesięcy więc już mam wizję brania tych leków miesiącami hahaMedypred 4 mg to jak 8 mg encortonu ja brałam 15 mg i czułam się zupełnie normalnie to jest tak niska dawka sterydu , że nic nie powinno się dziać.
Ale jeszcze raz dziękuję, uspokoiłaś mnie
dzięki, jeszcze gdyby ten ogólny strach i niepewność minęły to już w ogóle byłoby cudownie.. długo zajęło nam ponowne podjęcie decyzji, żeby znowu zacząć się starać - ostatnie łyżeczkowanie to była ciężka sprawa, z pełną intubacją, z utratą krwi ok 1 l, trwało 2h i musieli poprawiać bo nie mogli zatrzymać mi krwawienia...a potem się jeszcze dowiedziałam, że zarysowali mi szyjkęNie martw się bierz leki i ciesz się , że masz odpowiedzialnego lekarza trzymam mocno kciuki