@misis188
Nikt tutaj nie pisze, że docent nie jest godny zaufania, bo jest. I to co piszesz - jest przede wszystkim empatyczny
Chociaż Malina też potrafi być dostępny i żartować (ale rzadziej). Malina leczy trochę inaczej, bardziej inwazyjnie, ale jednocześnie nie na zasadzie spróbujmy, tylko zabezpiecza na maxa. Prof nie boi się dawać sterydów mimo szczepień - właściwie wszytkie tutaj biorą, i przynosi to dobre efekty. Przy czym jak allo nie wzrosło dostatecznie dobrze każe się regularnie doszczepiać.
Ja bym wprost z docentem o tym porozmawiała.
No i zasadnicze pytanie, jak dobrze masz przebadaną tą krzepliwość, bo może heparyna 0,6 to jednak mało. Ja niby miałam przebadaną od a do z (w tym przez immnulog-hematolog specjaliste od trombofili) - wyszła mi wrodzona trombofilia, ale aktualne wyniki krzepliwosci były ok. A jak wziął mnie prof w swoje obroty i porobił jeszcze bardziej szczegółowe badania - w tym czynników krzepliwości majacych znaczenia dla ciąży (tak je nazwał) to już ok nie wyszło i będę musiała mieć większe dawki heparyny. Ważne jest to, co pisała bodaj
@Porzeczka1234 żeby w czasie ciąży też to stale obserwować.
accofil teżbardzo dobrze działa na komórki nk (nie tylko na kiry).
@Żana10 mąż dostął te sterydy na asa w nasieniu? Jeśli tak jaki mieliście wynik?
@Konwalia26 Gratuluję ! I trzymam kciuki za dwie kreski i malucha w ramionach.
Mnie prof mówił, że tnf ala teoretycznie po szczepieniach powinien spaść, ale zdarza się, że jest inaczej .... Nie martw się - zabezpieczył Cię na maxa.