Wierz mi, ze jest niewiele lepiej. Ostatnie dni wydawało mi się, ze czułam jakieś pierwsze bulgotania, dziś nie bardzo i już powstrzymuje się, by nie biec do szpitala lub pisać do lejarza z prośbą o przyjęcie..Ja mam dopiero 6+4 i tak bym chciała zaliczyć jakiś cudowny teleport do 16 tygodnia.. Z toaletą mam to samo, z tym się nie wygra
reklama
Czuje sie ok. Tylko 1 dzien mialam takie parcie na pęcherz, teraz troche mnie plecy bolą ale nie mocno.@Kitki kochana bardzo dziękuje za bardzo szczegółowy opis. Pomimo, ze mieliście ciężkie początki bo i diagnoza i terapia, która nie od raZu dała efekty to nawet nie wiesz jak mi się miło na serduchu zrobilo, jak przeczytałam ta druga część komentarza- jakie cudowne efekty [emoji173] bez wątpienia Twoj synuś jest wyjątkowy! Zapytałam o te symptomy u niemowlaka, bo pamietam ze „moje” dzieci w przedszkolu wg rodziców to właśnie regresy miały Jeszcze przed szczepieniami, a znowu specjalistki z mojego przedszkola twierdzą ze to niemożliwe i ze właśnie w okresie niemowlęcym już widać... jak się czujesz ogólnie? Kochana ja tez cała ciąże piłam żurawinę na pecherz
Udalo mi sie wcisnac do mojego gina na czwartek. Bedzie to 6tc. Sa juz szanse na serduszko?
Chcialam troche pozniej isc ale powiedziala rejestratorka ze albo biore ten termin bo ktos odwolal albo dopiero 20 marca wiec za bardzo wyjscia nie mialam.
Jeszcze musze ogarnac kogos do dzieci bo ide na 19ta i to kawalek od domu wiec ich nie zostawie samych
olaa90
Fanka BB :)
U mnie serduszko było 5+3 wiec oczywiście, ze jest szansa <3Czuje sie ok. Tylko 1 dzien mialam takie parcie na pęcherz, teraz troche mnie plecy bolą ale nie mocno.
Udalo mi sie wcisnac do mojego gina na czwartek. Bedzie to 6tc. Sa juz szanse na serduszko?
Chcialam troche pozniej isc ale powiedziala rejestratorka ze albo biore ten termin bo ktos odwolal albo dopiero 20 marca wiec za bardzo wyjscia nie mialam.
Jeszcze musze ogarnac kogos do dzieci bo ide na 19ta i to kawalek od domu wiec ich nie zostawie samych
olaa90
I jak wrazenia po wizycie u prof Sachy? Mnie dr Przybycien tez do niego wyslal. Bylam zobaczyłam hehe i na szczepienia się nie zdecydowałam.PS. Jeszcze bardziej sama się dołuje bo dziś mija równy rok po stracie pierwszego dziecka...
dagmarie25
Dziewczyny mam pytanko czy zdarzyło się wam zrobić zastrzyk z clexane i po wyjeciu igły wyleciała wam spora ilość krwi ? Martwię się o dawkę leku...a do lekarza nie moge się dodzwonić
Justi92
I jak wrazenia po wizycie u prof Sachy? Mnie dr Przybycien tez do niego wyslal. Bylam zobaczyłam hehe i na szczepienia się nie zdecydowałam.
Wrażenia super, szczepień nie będziemy mieć bo coś z bodajże dsDna czy jakiś tak u mnie jest zbyt dodatnie i mamy mieć wlewy jak powtórzymy kilka badań. Ogólnie to dramat byłam nastawiona na szczepienia a tu zawsze coś musi wyjść mamy zbyt zbliżone antygeny
Mi nie jeden raz tak się zdarzyło, nawet dziś. W poprzedniej ciąży też tak miałam, nic się nie martwDziewczyny mam pytanko czy zdarzyło się wam zrobić zastrzyk z clexane i po wyjeciu igły wyleciała wam spora ilość krwi ? Martwię się o dawkę leku...a do lekarza nie moge się dodzwonić
Dominos
Ja miałam podobnie a nawet tak, ze po ukłuciu przez cały dzień saczyła się krew Zadzwoniłam do lekarza I powiedział, że dawka jest ok a czasami się tak zdarza jak się trafi na naczynko miałam dawkę 0,6 przy wadze 60kg i jeszcZe acard brałamDziewczyny mam pytanko czy zdarzyło się wam zrobić zastrzyk z clexane i po wyjeciu igły wyleciała wam spora ilość krwi ? Martwię się o dawkę leku...a do lekarza nie moge się dodzwonić
reklama
olaa90
Wszystkie pary z tym niskim allo maja zbliżone antygeny wiec spokojnie,ja miałam z mezem 3,4% wątpliwe ana3 , jakieś Pcna miałam dodatnie wiec teoretycznie szczepień mieć nie mogłam, potem powtórzyłam i tego już nie miałam wiec niewiem dlaczego były podwyzszone. No ale koniec końców i tak nie chciałam sie szczepić... Po owu dostałam steryd i clexane i Udało się donosić ciąże. Wcześniej dwie ciąże obumarłeWrażenia super, szczepień nie będziemy mieć bo coś z bodajże dsDna czy jakiś tak u mnie jest zbyt dodatnie i mamy mieć wlewy jak powtórzymy kilka badań. Ogólnie to dramat byłam nastawiona na szczepienia a tu zawsze coś musi wyjść mamy zbyt zbliżone antygeny
Podziel się: