roki_1991
Fanka BB :)
Dawka nie będzie za mała bo krew poszła A nie płyn. Zresztą dobrze że igła długa to nie tak łatwo aby płyn wypłynął mnie bardziej niż krew po zastrzyku martwi wybrzuszenie po zastrzyku. Mam wrażenie że wtedy nie idzie do organizmu
Ja też już bardziej po bokach. Na samym brzuchu za bardzo boli. ;/ po lewej stronie mam wiece siniakow niż po prawej. A jak tobie zastrzyk to Malutka tak się kręci w brzuchu że nie mogę się skupić na zastrzyku.
Co do wagi to niestety nie dostaje kartki co wizytę z waga. Ale 28+1 wazyla 1100 g, więc koło 26+1 miała 830 g, koło 24+1 620 g. Od tych tygodni mi mówili. Ale zawsze była poniżej średniej taka chudzinka. No i ten brzuszek co 2 tygodnie dobrze A co dwa tygodnie za mały. Wiev ide w przyszły czwartek (30+1) na 3 prenatalne. Może bidulka ma coś z jelitami albo brzuszkiem.
Nie wkrecaj sobie nic że dziecko ma coś z brzuszkiem. Po prostu jest inaczej ułożona i nie można dokładnie zmierzyć obwodu brzuszka. A wy wychodzę głupoty. Na tej samej zasadzie jakiś miesiąc przed porodem miałam usg, a którym wyszło że główka już się dawno urodziła także nie wkrecam sobie nic