reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny polecacie detektory? Są bezpieczne? Może to mnie trochę uspokoi i myślę czy kupić
Ja polecam miałam taki zwykły mi wystarczył

Szczerze nie polecam Wam Pasnika, jest miły ale to wszystko. Jak słyszę Malinowski jakoś nic nie zaniedbań z badaniami.
Ja jestem nieobiektywna bo ja nie byłam u niego ale z rozmów z koleżankami nawet w realu wybrałam Malinę i sie cieszę. A jak byś meila do niego napisała jaki wpływ helikobakter ma na poronienia i czy ma jakiś związek z niemożnością zajścia w ciąże?

@Mi80 mam nadzieję ze dotrwam do maja bo wtedy termin :) mi to sie strasznie wlecze moja ciąża :D
@iveo jaki masz detektor i jak go używałaś ? Ja mam sonoline B ale mąż mi go schował bo parw razy nie mogłam znaleźć małego albo tetno mi pokazywało jakieś niskie i teraz boję sie używać..... i zawsze dobre tętno Ci pokazywał?
@Porzeczka1234 tętno zawszs Ci dobre pokazuje ten detektor?
Przepraszam za ilość pytań ale przez detektor juz 2 razy bylam na izbie xD ostatni raz próbowałam chyba w 13tc
Mam tez angelsound od siostry ale on nie pokazuje tętna wiec nawet go nie używałam ...a moze Wlaśnie byłby lepszy.
@babydust ale leci szybko ta Twoja ciąża :D zaraz prenatalne!

@babydust ja też nie miałam wielkich objawów w ciąży super że Tobie się też udało [emoji173][emoji173] wszystko będzie dobrze 2020 to rok szczura wg chinskiego kalendarza i to ma być dobry rok
Tez od wszystkich slysze ze to bedzie dobry rok budowania a nie niszczenia ;) oby ponoc rozpoczal sie pod koniec października a ja 2 list mialam owu i zaszlam w ciaze :)

@dagmarie ja mam zwykly angelsounds ten co porzeczka pokazywala mi wystarcza ze slysze ze serduszko bije szybciej niz moje. Mozna aplikacje zainstalować co mierzy tetno ale chyba nie dziala za dobrze bo nawet jak mierze swoje serce to pokazuje 130 uderzen a potrafi pokazac liczbe nawet jak detektor jest z dala od ciala [emoji1787][emoji1787]
Mi ostatnie 2 tyg minelo szybko ale to chyba przez święta bo rak to mi sie wlecze czas strasznie...
A prenatalnych to sie boje po maksie dlatego chce wczesniej zrobic nifty...

reklama
Do góry