reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dagmarie ja mam zwykly angelsounds ten co porzeczka pokazywala mi wystarcza ze slysze ze serduszko bije szybciej niz moje. Mozna aplikacje zainstalować co mierzy tetno ale chyba nie dziala za dobrze bo nawet jak mierze swoje serce to pokazuje 130 uderzen a potrafi pokazac liczbe nawet jak detektor jest z dala od ciala [emoji1787][emoji1787]
Mi ostatnie 2 tyg minelo szybko ale to chyba przez święta bo rak to mi sie wlecze czas strasznie...
A prenatalnych to sie boje po maksie dlatego chce wczesniej zrobic nifty...
Ja też wcześniej robiłam nifty :) i na badaniach byłam już spokojna :)
@Wikunia7 w aptece nie kupisz :) olx polecam

reklama
@dagmarie25 dzieki:) a to badanie nifty ile kosztuje? Pobiera się krew? Ja miałam dziś mieć prenatalne ale przez krwiaka mam lezec i musiałam przełożyć na 9 styczeń i znowu. muszę tyle czekac:(to będzie powyżej 13 tyg myślałam że prenatalne dadzą mi trochę spokoju a tu znowu pod górkę

Ostatnia edycja:
@dagmarie25 dzieki:) a to badanie nifty ile kosztuje? Pobiera się krew? Ja miałam ZUS mieć prenatalne ale przez krwiaka mam lezec i musiałam przełożyć na 9 styczeń i znowu. muszę tyle czekac:(to będzie powyżej 13 tyg myślałam że prenatalne dadzą mi trochę spokoju a tu znowu pod górkę
Nifty kosztuje 2600 wynik po 5 dniach. Ja mialam po 3 :D
W ciąży człowiek non stop sie boi xd jak nie prenatalne to polowkowe i non stop cos xd ja jutro ide na holter i tez juz sie boje że cos nie tak Bedzie
A prenatalne lepiej robic po skknczonym 12tc więc 13+ Bedzie super

Dziewczyny ❤️może któraś pomoze
Mąż odebrał dzisiaj wyniki posiewu nasienia i takie coś wyszło czy któraś wie co to oznacza ?

Załączniki

• 21C5DEA1-1405-4AC9-B80A-1EDCCF2ACCFB.jpeg
    21C5DEA1-1405-4AC9-B80A-1EDCCF2ACCFB.jpeg
    101,4 KB · Wyświetleń: 100
Dziewczyny ❤️może któraś pomoze
Mąż odebrał dzisiaj wyniki posiewu nasienia i takie coś wyszło czy któraś wie co to oznacza ?
Pami ma bakterie do androloga lub urologa trzeba z tego co kojarzę miał wysokie ph w spermie i to jednak zawsze oznacza stan zapalny i bakterie.

@dagmarie25 myślę , że za bardzo to wszystko analizujesz ja szukam serca jak znajdę 20 sekund posłucham wiem , ze dziecko żyje i to mi wystarczy. Po co Ci ilość bić serca przecież serce dorosłego tez inaczej bije jak spi np i jak biega.

Pami ma bakterie do androloga lub urologa trzeba z tego co kojarzę miał wysokie ph w spermie i to jednak zawsze oznacza stan zapalny i bakterie.

@dagmarie25 myślę , że za bardzo to wszystko analizujesz ja szukam serca jak znajdę 20 sekund posłucham wiem , ze dziecko żyje i to mi wystarczy. Po co Ci ilość bić serca przecież serce dorosłego tez inaczej bije jak spi np i jak biega.
@Porzeczka1234 jaka dobra pamięć strasznie dziękuje Ci za odpowiedz u lekarza mamy wizytę 03.01 także za kilka dni czekaliśmy na nią dość długo i jest to androlog i urolog 2w1 😂
Ogólnie cały czas szukamy przyczyn poronień o teraz przez ponad rok problemow z zajściem w ciąże może akurat to jest przyczyna

@Porzeczka1234 jaka dobra pamięć strasznie dziękuje Ci za odpowiedz u lekarza mamy wizytę 03.01 także za kilka dni czekaliśmy na nią dość długo i jest to androlog i urolog 2w1 😂
Ogólnie cały czas szukamy przyczyn poronień o teraz przez ponad rok problemow z zajściem w ciąże może akurat to jest przyczyna
Bardzo prawdopodobne , że nie mozecie zajść w ciąże przez bakterie u nas też tak było i przez ASA w spermie. Idziecie do gyn do urologa -androloga? Jesli tak to świetny wybór chodź specyficzny odrealniony trochę człowiek to zna się na rzeczy i leczy tanimi lekami . Zapytajcie czy też powinnaś brać leki np czy nie zarażacie się nawzajem

reklama
Do góry